Een Presentatie Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Presentatie Afdrukken
Een Presentatie Afdrukken

Video: Een Presentatie Afdrukken

Video: Een Presentatie Afdrukken
Video: pp m5 2 afdrukken 2024, Mei
Anonim

Heeft u problemen met het afdrukken van uw presentatie? Zijn al je pogingen mislukt? Maak je geen zorgen. Alle ingenieuze is eenvoudig! Slechts een paar opeenvolgende stappen en uw presentatie wordt afgedrukt.

Een presentatie afdrukken
Een presentatie afdrukken

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om uw presentatie af te drukken. Gebruik wat het beste bij u past. De eerste methode is om in PowerPoint zelf af te drukken. Nadat u klaar bent met het maken van uw presentatie, klikt u in het hoofdmenu op "bestand" en selecteert u vervolgens "afdrukken". In het dialoogvenster dat wordt geopend, wordt u gevraagd een keuze te maken. U kunt alle dia's in één keer of één voor één afdrukken, dat wil zeggen alleen de dia's die nodig zijn.

Stap 2

Je kunt ook anders doen. Druk gewoon tegelijkertijd op de Ctrl- en P-toetsen op uw toetsenbord zonder over te schakelen naar de Engelse modus. En u ziet precies hetzelfde venster als in stap 1. Selecteer vervolgens door opeenvolgende acties de functies die u nodig hebt en klik op OK.

Stap 3

Als je je presentatie nog steeds niet hebt kunnen afdrukken, probeer dan een alternatieve optie te gebruiken, namelijk: onder de menu-items bevindt zich een standaard bladwijzerbalk, waarop je het "print"-pictogram kunt vinden. Hiermee print je eenvoudig de hele presentatie. U hoeft slechts één keer op het pictogram te klikken.

Stap 4

De eenvoudigste van alles is de laatste. U hoeft het document alleen niet als presentatie op te slaan, maar als afbeeldingen. Daarna moeten ze worden geopend en verzonden om af te drukken.

Aanbevolen: