Games Downloaden Via Bluetooth

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Via Bluetooth
Games Downloaden Via Bluetooth

Video: Games Downloaden Via Bluetooth

Video: Games Downloaden Via Bluetooth
Video: Top 10 offline LAN Games for Android 2024, Mei
Anonim

Bluetooth is een van de handigste manieren om bestanden van het ene apparaat naar het andere over te zetten. Via bluetooth kun je games zowel vanaf een computer als vanaf een andere telefoon overzetten naar een mobiele telefoon.

Games downloaden via bluetooth
Games downloaden via bluetooth

instructies:

Stap 1

Open het telefoonmenu, ga naar de instellingen en zoek het item dat verantwoordelijk is voor het inschakelen van bluetooth. Klik op de activatieknop. Open daarna de bluetooth-instellingen en stel de zichtbaarheid in. Selecteer "Voor iedereen zichtbaar" (of "Altijd zichtbaar"). Dit is nodig om de telefoon te koppelen met een ander apparaat voor bestandsoverdracht. Optioneel kunt u ook de naam van uw telefoon wijzigen om deze nauwkeuriger te identificeren wanneer deze door andere apparaten wordt gezocht. Standaard is het telefoonmodel de naam.

Stap 2

Als de game van een andere telefoon moet worden overgezet, voer dan dezelfde acties uit. Selecteer daarna het spelbestand erop, open de eigenschappen (functies) en selecteer "Overdragen". Geef vervolgens aan dat de verzending via bluetooth moet gebeuren. U wordt gevraagd een telefoon te selecteren om het bestand uit de opgeslagen lijst over te brengen of om te zoeken. Als de gewenste telefoon niet in de lijst staat, kiest u de tweede optie. Nadat het apparaat is gevonden, brengt u het geselecteerde bestand over.

Stap 3

Volg deze stappen om een game over te zetten van je computer naar je telefoon. Als uw computer een ingebouwde Bluetooth-adapter heeft, activeert u deze. Selecteer hiervoor "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Bluetooth-apparaten". Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het bluetooth-pictogram dat in de lade (paneel naast de klok) verschijnt en selecteer "Bluetooth-apparaat toevoegen". Start de zoekopdracht en selecteer de gedetecteerde telefoon nadat deze is voltooid.

Stap 4

Om een bestand te verzenden, klikt u met de rechtermuisknop op het Bluetooth-pictogram in de lade en selecteert u "Bestand verzenden". Selecteer vervolgens het gewenste bestand en apparaat uit de lijst. Druk op uw telefoon op de knop Bestand accepteren. Wacht tot het proces is voltooid.

Stap 5

Als uw computer geen ingebouwd Bluetooth-apparaat heeft, gebruikt u de juiste plug-in-adapter. Installeer de applicatie vanaf de cd, start het systeem opnieuw op en steek de bluetooth-adapter in de USB-poort van de computer. Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Klik vervolgens op de apparaatzoekknop. Zodra uw telefoon is gevonden, maakt u er verbinding mee. Voer dezelfde toegangscode in op de telefoon en in het programma. Vervolgens wordt de bestandsbeheerder van de telefoon geopend. Download de spellen die je nodig hebt.

Aanbevolen: