Games Downloaden Naar Uw Computer

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Naar Uw Computer
Games Downloaden Naar Uw Computer

Video: Games Downloaden Naar Uw Computer

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Download Games In Pc/Laptop (2021) 2023, Februari
Anonim

Of een computerspel start of niet, hangt grotendeels af van of het correct op uw computer is geïnstalleerd. Hoe leer je hoe je games op de juiste manier naar een pc kunt downloaden?

Games downloaden naar uw computer
Games downloaden naar uw computer

instructies:

Stap 1

Eerst moet je het geselecteerde computerspel kopen. In een speciaalzaak of via internet - een kwestie van smaak. Het is echter noodzakelijk om de technische kenmerken van de pc en de systeemvereisten van de geselecteerde game in evenwicht te brengen. Als de systeemvereisten voor de mogelijkheden van de computer hoger zijn dan die in de configuratie van uw systeemeenheid, zal een dergelijk spel niet correct werken. Je moet geen gehackte gelicentieerde games downloaden - als ze virale programma's bevatten, kost computerreparatie veel meer dan het kopen van een gelicentieerd product.

Stap 2

Als aan de systeemvereisten is voldaan, moet u, voordat u het spel naar uw computer downloadt, het op virussen controleren met een speciaal ontworpen antivirusprogramma. Soms blokkeert de antivirus de installatie van een computerspel, zelfs als er geen virusprogramma's in zitten, aangezien het spel een toepassing is die het besturingssysteem kan beschadigen. Als je een dergelijk probleem tegenkomt tijdens het installeren van de game, moet je de antivirus uitschakelen voordat je de game een tijdje installeert. Het is alleen de moeite waard om dit te doen als u volledig zeker bent van de veiligheid van dit proces.

Stap 3

Zodat in het geval van een dringend noodzakelijke herinstallatie van het systeem, de doorgegeven game wordt opgeslagen, is het veiliger om tijdens de installatie de gamebestanden uit te pakken op een schijf zonder systeemgegevens, wat wordt beïnvloed in geval van herinstallatie van het systeem. In de toekomst, wanneer u het systeem opnieuw installeert, moet u aangeven dat u de gegevens op een van de lokale schijven wilt opslaan en dat het spel intact blijft.

Stap 4

Bij het downloaden van een spel naar je computer is het beter om voor elk nieuw spel telkens een aparte map aan te maken. Hierdoor kun je niet in de war raken in een groot aantal gamebestanden en, nadat je er doorheen bent, een specifiek spel verwijderen zonder de rest per ongeluk te beschadigen.

Populair per onderwerp