Hoe Een Antenne Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Antenne Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Hoe Een Antenne Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Antenne Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Antenne Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Video: How to Improve Wi-Fi Signals in Windows Laptop (Speedup Wi-Fi) 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat er in gezinnen een conflictsituatie ontstaat om een loze reden. Een gezin heeft bijvoorbeeld twee televisies. Een zoon komt thuis en wil een interessant televisieprogramma kijken (bijvoorbeeld op "Ren-TV"). Maar vader kijkt voetbal en moeder kijkt naar een tv-programma, en de verzoeken van de zoon om ten minste één tv vrij te maken, worden beantwoord: "Je hebt een laptop, ga iets spelen."

Hoe een antenne op een laptop aan te sluiten
Hoe een antenne op een laptop aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - antenne;
  • - USB-ingang.

instructies:

Stap 1

Maar je kunt gemakkelijk een uitweg uit deze situatie vinden. Het is voldoende om een relatief goedkoop apparaat voor een laptop te kopen en we kunnen ervan uitgaan dat er een derde tv in uw gezin is verschenen. Zo'n apparaat wordt een externe USB-tuner genoemd. Zoals de naam al aangeeft, wordt deze via een USB-aansluiting op een laptop aangesloten. Deze tuners zijn vaak iets groter dan flashdrives. Hoe zo'n tuner aansluiten en configureren? Laten we eens kijken naar het voorbeeld van het BeholdTV Wander-model.

Stap 2

Ondanks zijn kleine formaat heeft deze tuner zeer goede eigenschappen. Het kan zowel analoge als digitale signalen ontvangen. Er is ook standaard radio-ondersteuning voor deze apparaten. De tuner is uitgerust met het GIAI (Galvanic Isolated Antenna Input) systeem, dat de antenne-ingang beschermt tegen elektrische schade. Dit gebeurt meestal wanneer u de antennekabel aansluit op een niet-geaarde computer.

Stap 3

Het is raadzaam om de tuner via een USB-adapter op een laptop aan te sluiten. De stijve antennekabel zal de neiging hebben om de tuner uit het stopcontact te "schroeven", wat uiteraard niet zal bijdragen aan de prestaties. Het apparaat wordt geleverd met een cd-schijf met BeholdTV-software, MPEG-codecs van InterVideo, een universele dvd-speler van hetzelfde bedrijf.

Stap 4

Het installeren van de driver voor de tuner is absoluut snel. Steek de tuner in de aansluiting. Vervolgens herkent het systeem het apparaat en vraagt het u om bepaalde acties te ondernemen. U kunt akkoord gaan, of u kunt het standaard Behold-installatieprogramma gebruiken.

Stap 5

Standaard zijn de instellingen van het programma BeholdTV zo gemaakt dat je tijdens het simpele kijken bijna nooit de meeste instellingen tegenkomt, maar de goed geïnformeerde consument krijgt een extra lijst met mogelijkheden aangeboden. In de regel zijn er geen uitzichtloze situaties. Je kunt altijd een manier vinden die alle conflicterende partijen tevreden zal stellen.

Aanbevolen: