Hoe Een Yota-antenne Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Yota-antenne Aan Te Sluiten
Hoe Een Yota-antenne Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Yota-antenne Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Yota-antenne Aan Te Sluiten
Video: Muziekkolom jbl xtreme-hoe de radio aan te zetten 2024, Mei
Anonim

Yota-antennes zijn verreweg het beste hulpmiddel voor signaalversterking. De reden voor het installeren van een dergelijke antenne is de wens om uw internetverbinding draadloos te versterken met de basis van de provider, de gegevensoverdrachtsnelheid te verhogen en het signaal te versterken.

Hoe een Yota-antenne aan te sluiten
Hoe een Yota-antenne aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Alle antennes kunnen variëren in vermogen en type. Dus als u buiten de stad, dicht bij de stad of in een appartement woont, is een paneelantenne geschikt. Het wordt niet gestoord door stedelijke ontwikkeling en hoogbouw - het versterkt het signaal gemakkelijk en bezwijkt niet voor interferentie. Als het huis is uitgerust met een speciale structuur en het signaal onderdrukt, dan is de paneelantenne ook in deze situatie erg handig. Reticule-reflecterende antennes zijn nuttig buiten de stad, maar niet ver van het dekkingsgebied zelf. Paraboolantennes helpen degenen die een signaal over lange afstand nodig hebben, omdat ze obstakels kunnen overwinnen op een afstand van ongeveer 9 kilometer van het hoofddekkingsgebied.

Stap 2

Om de Yota-antenne aan te sluiten, moet u eerst de afstand van de router tot de installatieplaats van de antenne bepalen. Dit helpt om signaalvermindering te voorkomen, omdat het helpt om de benodigde kabellengte en het aantal adapters voor het installeren van de antenne duidelijk te bepalen. In het algemeen kan worden berekend dat de signaalverslechtering bij de connector 1,5 decibel zal zijn en voor elke meter kabel 0,5 decibel. Daarom zal een kortere lengte en een belasting van adapters een beter signaal geven. Een Yota-antenne met een versterking van 12 decibel en een kabellengte van vijf meter vereist bijvoorbeeld een adapter naar een speciaal modem, en als resultaat een signaal winst van slechts 3 decibel wordt verkregen.

Stap 3

Om zo'n signaalverlies te voorkomen, kun je kiezen voor een Yota-antenne met een reeds ingebouwd modem. Dan wordt het signaal storingsvrij versterkt en is het ook veel makkelijker om zo'n antenne te installeren.

Stap 4

Er is een heel eenvoudige manier om het Yota-signaal te versterken. Allereerst zul je geld moeten uitgeven aan een USB-verlengkabel. Daarna moet je een plek vinden in een kamer met een betere signaalontvangst, bijvoorbeeld bij een raam. Sluit vervolgens de externe antenne aan op het modem. Een gespecialiseerde adapter genaamd "Pigtail" zal hier helpen. U moet de USB-connector van de modem openen door de achterklep naar de USB-connector te schuiven om deze te verwijderen. Sluit vervolgens de linker connector aan op de adapter (dit is de service connector) en maak de verbinding volledig vast. Als de modem een N-connector heeft, dan kun je met zo'n modem alle versies van Yota-antennes gebruiken en op elke manier aansluiten.

Aanbevolen: