De Cartridge In De Printer Plaatsen

Inhoudsopgave:

De Cartridge In De Printer Plaatsen
De Cartridge In De Printer Plaatsen

Video: De Cartridge In De Printer Plaatsen

Video: De Cartridge In De Printer Plaatsen
Video: HP DESKJET 3760 replace cartridge and place on paper 2024, Mei
Anonim

Printergebruikers zijn soms genoodzaakt om cartridges te vervangen, omdat het voortdurend kopen van een nieuwe cartridge als de oude op is, een zware opgave is voor de financiën. Het is veel voordeliger om de cartridge gewoon opnieuw te vullen en opnieuw te installeren. Zelfs een beginner kan deze taak aan.

De cartridge in de printer plaatsen
De cartridge in de printer plaatsen

Noodzakelijk

Verschillende wattenstaafjes, handschoenen, tissuepapier en een cartridge-navulset

instructies:

Stap 1

Het bijvullen van de printercartridge kost niet veel tijd. Voor deze procedure hebt u verschillende wattenstaafjes, handschoenen, een tissuepapier en een cartridge-navulset nodig.

Open eerst de klep en verwijder de lege cartridge uit de printer. Deze procedure moet zorgvuldig worden uitgevoerd, volgens de instructies die bij de printer zijn geleverd.

Vervolgens moet u een gat vinden om bij te tanken op de patroon, de injectienaald inbrengen (u kunt een lichte weerstand voelen, maak u geen zorgen - dit is een poreuze spons die erin zit) en langzaam, met tussenpozen, zodat de spons tijd heeft om te absorberen, giet u inkt in de cartridge. Vul bij totdat er inkt in de afvoeropening verschijnt. Verwijder vervolgens de spuit.

Stap 2

Het wordt aanbevolen om de vul- en afvoeropeningen af te vegen met een doek.

Nadat u de gaatjes hebt schoongemaakt, is het raadzaam deze goed af te dichten met plakband zodat er geen lucht in de cartridge komt en er geen inkt uitlekt. Als u klaar bent met primen, maakt u de naald en spuit los en spoelt u ze grondig uit.

Stap 3

Plaats de cartridge op een tafel zodat deze kan bezinken. Dit duurt ongeveer 3-5 minuten.

Installeer de cartridge in de printer, maar verwijder eerst het plakband van de vul- en aftappoorten. Om te installeren, moet u de cartridge voorzichtig met twee vingers nemen en deze op de oorspronkelijke plaats installeren totdat deze licht klikt.

U hebt een cartridge in de printer geïnstalleerd. Nu is het wenselijk om de modus "reinigingscyclus" in te schakelen. Deze cyclus moet meerdere keren worden uitgevoerd totdat u een goede afdrukkwaliteit krijgt.

Zoals u kunt zien, is het niet moeilijk om de cartridge te vervangen. U bespaart een beetje geld dan wanneer u het naar de werkplaats zou brengen, en u versnelt het proces, omdat reparaties in de werkplaats tijd kosten.

Aanbevolen: