Hoe De Cartridge In De Printer Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe De Cartridge In De Printer Te Plaatsen
Hoe De Cartridge In De Printer Te Plaatsen

Video: Hoe De Cartridge In De Printer Te Plaatsen

Video: Hoe De Cartridge In De Printer Te Plaatsen
Video: How To Replace The Toner Cartridge On An HP LaserJet Printer (P1102w) 2024, Mei
Anonim

Printers zijn vaak te zien bij gebruikers van pc's. Het is vermeldenswaard vooral inkjetprinters, die opmerkelijk zijn voor een betaalbare prijs en tegelijkertijd de mogelijkheid behouden om kwaliteit af te drukken, inclusief kleur. Hun veelzijdigheid is ook boeiend: moderne inkjetprinters kunnen op bijna elk papier afdrukken, inclusief dvd-hoezen. Omdat het volume van de cartridge voor inkjetprinters niet erg groot is, is het vaak nodig om een nieuwe te kopen, waarna deze weer in de printer moet worden geplaatst.

Hoe de cartridge in de printer te plaatsen
Hoe de cartridge in de printer te plaatsen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Printer;
  • - patroon.

instructies:

Stap 1

Open de printerkap. In de regel worden er gedetailleerde instructies voor het plaatsen van de cartridges in de printer onder getekend. Onthoud dat de kosten van een cartridge tot 90% van de kosten van een printer kunnen zijn. Mee eens, het is het helemaal niet waard om de weg te gaan met de aankoop van een nieuwe cartridge om deze te breken met je onzorgvuldige en ondoordachte acties.

Stap 2

Om de cartridges in de printer te plaatsen, moet u dus eerst de originele verpakking uitpakken. Trek de cartridge eruit en verwijder voorzichtig de beschermende tape van de spuitmondjes. Veeg vervolgens de sproeiers zelf voorzichtig schoon met een zachte, pluisvrije doek. Veeg langs de sproeiers.

Stap 3

Wanneer de printerkap open is, schuiven de cartridgehouders meestal automatisch in het midden van het apparaat voor eenvoudige installatie. Plaats de cartridges één voor één in de printer volgens de instructies die onder het deksel zijn getekend. In dit geval moeten de patronen zo worden geplaatst dat aan het uiteinde een lichte klik hoorbaar is, wat aangeeft dat de houder de patroon heeft vastgezet. Sluit de printerkap nadat u de cartridges hebt geïnstalleerd. De patroonhouder keert terug naar zijn oorspronkelijke positie.

Stap 4

Probeer nu enkele testpagina's af te drukken om te controleren of de installatie correct is. Als alles in orde is, kun je jezelf feliciteren - dit is het einde van de installatie van de cartridges.

Aanbevolen: