Hoe Verf In Een Patroon Te Gieten?

Inhoudsopgave:

Hoe Verf In Een Patroon Te Gieten?
Hoe Verf In Een Patroon Te Gieten?

Video: Hoe Verf In Een Patroon Te Gieten?

Video: Hoe Verf In Een Patroon Te Gieten?
Video: HOE WERKT POURING PAINTING? Gieten Met Acrylverf, Fluid Painting, Acrylic Pouring, Floetrol 2024, Mei
Anonim

Het bijvullen van een inkjetcartridge houdt in dat verouderde inkt wordt vervangen door nieuwe inkt. Als de inkt niet op de juiste manier wordt gebruikt, bestaat de kans dat de cartridge beschadigd raakt. Elke fabrikant van cartridges heeft zijn eigen navultechnologie: verschillende modellen cartridges van dezelfde fabrikant moeten op verschillende manieren worden bijgevuld. Het niet naleven van de elementaire regels voor het bijvullen leidt tot een volledig verlies van printkopprestaties. Volg het advies in dit artikel om deze problemen te voorkomen.

Hoe verf in een patroon te gieten?
Hoe verf in een patroon te gieten?

Noodzakelijk

Inkt voor het bijvullen van patronen, patroon

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met het bijvullen van HP-cartridges. De inkt voor de cartridges van dit bedrijf onderscheidt zich door zijn duurzaamheid; als het op kleding of een belangrijk document komt, zal het vrij moeilijk zijn om het af te wassen. Daarom dient u zich van tevoren voor te bereiden op de gevolgen van onzorgvuldig omgaan met deze inkt. Het bijvullen van HP cartridges is vrij eenvoudig: er zitten gaatjes onder de sticker aan de bovenzijde van de cartridge. In deze gaatjes wordt onder een hoek van 45 graden verf gegoten, de naald van de spuit wordt ondergedompeld op? lengte. Na het tanken van de cartridge wordt een eventuele sticker op de gaten geplakt; stickers kopen voor prijskaartjes kan een goedkope optie zijn.

Stap 2

Voor het bijvullen van EPSON-cartridges heeft u naast de bovenstaande accessoires een programmer nodig. In de cartridge is een kleine chip ingebouwd die het inktverbruik bijhoudt. Als de inkt opraakt en u vult deze bij, dan waarschuwt de cartridgechecker u voor een lage hoeveelheid inkt. Over het algemeen moeten deze cartridges op dezelfde manier worden bijgevuld als HP cartridges. Voordat u begint met het vullen van de verf, is het noodzakelijk om de chipwaarden opnieuw in te stellen met behulp van de programmer. Gebruik de programmer opnieuw nadat het tanken is voltooid.

Stap 3

Bij het tanken van CANON-cartridges verandert de procestechnologie niet. HP, Epson en Canon zijn handig in dit opzicht - het bijvullen van deze cartridges is niet moeilijk. Het enige nadeel van Epson-cartridges is de aanwezigheid van een chip en een kleine capaciteit. Het kopen van een nieuwe kit voor een inkjetcartridge is 2 keer duurder dan het bijvullen met gekochte inkt. Veeg de spuitmondjes van de printer af met een tissue voordat u een bijgevulde cartridge in de printer plaatst. Een goed gevulde patroon laat een gelijkmatige en duidelijke kleurlijn achter op het servet.

Aanbevolen: