Hoe De Videokaart Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Videokaart Te Verwijderen
Hoe De Videokaart Te Verwijderen

Video: Hoe De Videokaart Te Verwijderen

Video: Hoe De Videokaart Te Verwijderen
Video: Hoe bouw ik een videokaart in mijn computer? 2024, Mei
Anonim

Videokaarten op desktopcomputers en mobiele computers kunnen om verschillende redenen verslechteren. Meestal is uitval van apparatuur het gevolg van ernstige oververhitting. In dergelijke situaties is het belangrijk om het beschadigde apparaat snel te vervangen.

Hoe de videokaart te verwijderen
Hoe de videokaart te verwijderen

Noodzakelijk

  • - set schroevendraaiers;
  • - metalen spatel.

instructies:

Stap 1

Begin met het verwijderen van uw geldige grafische kaart. Bij stationaire computers verloopt dit proces probleemloos. Koppel de kabel los die naar de systeemeenheid gaat. Bedien nooit apparaten zonder de computer uit het stopcontact te halen.

Stap 2

Verwijder verschillende schroeven aan de achterkant van de systeemeenheid. Verwijder vervolgens de linker muur. Zorg ervoor dat u de kabel loskoppelt die de videoadapter en de monitor verbindt.

Stap 3

Schuif de vergrendeling waarmee de grafische kaart vastzit voorzichtig in de sleuf. Verwijder de hardware. Sluit de nieuwe grafische kaart aan op het moederbord. Verzamel de systeemeenheid.

Stap 4

Bij het werken met mobiele pc's wordt dit proces enigszins gecompliceerd door het feit dat het relatief moeilijk is om toegang te krijgen tot bepaalde interne apparaten. Koppel eerst uw laptop los van de netstroom en verwijder de batterij.

Stap 5

Draai de mobiele computer om. Draai absoluut alle beschikbare schroeven los. Sommige ondersteunen de compartimentafdekkingen voor het RAM-geheugen, de harde schijf en het dvd-station. Verwijder de aangegeven apparaten.

Stap 6

Maak de laptopbasis los van het hoofdgedeelte. Til eerst de muur iets op en gebruik een pincet om de kabels los te maken. Het is beter om een metalen spatel te gebruiken om de behuizing te openen. Dit voorkomt krassen.

Stap 7

Zoek de grafische kaart van uw mobiele computer. Verwijder dit apparaat. Installeer een nieuwe videoadapter. Stel je laptop samen.

Stap 8

Wanneer u uw computer voor de eerste keer aanzet, start u het systeem in de veilige modus. Verwijder alle stuurprogramma's die zijn ontworpen om met videokaarten te werken. Start de hardware opnieuw op. Installeer de nieuwe software die nodig is voor een stabiele werking van de nieuw geïnstalleerde videoadapter.

Aanbevolen: