Tijdelijke Bestanden Opslaan

Inhoudsopgave:

Tijdelijke Bestanden Opslaan
Tijdelijke Bestanden Opslaan

Video: Tijdelijke Bestanden Opslaan

Video: Tijdelijke Bestanden Opslaan
Video: Powerpoint 2016 - 6.1 Opslaan van bestanden - Onderwijs 2024, April
Anonim

Tijdelijke bestanden zijn mappen waarin internetbrowsers (bijvoorbeeld Internet Explorer, FireFox, Opera) alle informatie over sommige onderdelen van de bezochte internetpagina's opslaan. Het is vermeldenswaard dat voor Internet Explorer- en Opera-browsers de naam van de map klinkt als "Tijdelijke bestanden", en voor de FireFox-browser "Cache".

Tijdelijke bestanden opslaan
Tijdelijke bestanden opslaan

Noodzakelijk

Computer, internettoegang, internetbrowser (Internet Explorer, Firefox, Opera)

instructies:

Stap 1

Als u toegang hebt tot internet met de Internet Explorer-browser, zoekt u in het actieve browservenster op de hoofdmenubalk het tabblad "Service" en klikt u erop met de linkermuisknop. Klik in het vervolgkeuzemenu op het item "Browsegeschiedenis verwijderen …". Zoek in het geopende venster de regel "Tijdelijke internetbestanden" en verwijder het vinkje uit het geselecteerde vakje. Klik op de knop "Annuleren" of "Verwijderen" (als het selectievakje is aangevinkt om tijdelijke bestanden te wissen). Klik op de knop "Ok".

Stap 2

Als uw browser Mozilla Firefox is, start u deze door te dubbelklikken op het browserpictogram op uw bureaublad. Ga naar het tabblad "Extra" van het hoofdmenu in het browservenster. Selecteer in dit menu het item "Instellingen" en activeer het met de linkermuisknop. Er wordt dan een venster met instellingen geopend. Selecteer het tabblad "Privacy" en klik erop met de linkermuisknop. In dit venster, in het gebied "Geschiedenis" in het vervolgkeuzemenu, selecteert u "Zal geschiedenis onthouden" en klikt u op de knop "OK".

Stap 3

Als u een internetbrowser van Opera hebt, drukt u op de Alt-toets op uw toetsenbord om het browsermenu weer te geven. Zoek het tabblad "Extra" in het hoofdmenu, vervolgens - "Instellingen" en start het door op de linkermuisknop te drukken. Selecteer in het browserinstellingenvenster dat wordt geopend het tabblad 'Geavanceerd' en zoek vervolgens het item 'Geschiedenis' in het linker verticale menu. Stel in de velden "Adressen onthouden", "Geheugencache" en "Schijfcache" de juiste waarden in: respectievelijk "1000", "Automatisch" en "20 MB" voor deze velden. Klik OK".

Aanbevolen: