Geluid Uit Een Film Verwijderen

Inhoudsopgave:

Geluid Uit Een Film Verwijderen
Geluid Uit Een Film Verwijderen

Video: Geluid Uit Een Film Verwijderen

Video: Geluid Uit Een Film Verwijderen
Video: FILMEN en GELUID | Zo los je audio problemen op! | de Videomakers 2024, April
Anonim

Alle moderne digitale videoformaten ondersteunen het insluiten van een of meer audiotracks. Dit is erg handig en daarom wordt de overgrote meerderheid van de video-inhoud gedistribueerd en opgeslagen met ingesloten audio. Soms moet u echter het geluid uit een film, video of commercial verwijderen voordat u een collage maakt, een alternatief 'stemacteren' of een muzikaal ontwerp toevoegt.

Geluid uit een film verwijderen
Geluid uit een film verwijderen

Noodzakelijk

VirtualDub 1.9.9 is een gratis videoverwerkingsprogramma (te downloaden van virtualdub.org)

instructies:

Stap 1

Upload het videobestand naar de VirtualDub-editor. Om dit te doen, drukt u op de sneltoetsen Ctrl + O of selecteert u het item "Videobestand openen …" in het gedeelte "Bestand" van het hoofdtoepassingsmenu. Navigeer in het dialoogvenster voor bestandsselectie dat verschijnt naar de gewenste map. Selecteer het videobestand in de directorylijst. Klik op de knop "Openen". U kunt ook een bestand slepen en neerzetten in het programmavenster gebruiken als een snel alternatief voor de beschreven acties.

Stap 2

Schakel het converteren en kopiëren van audiogegevens uit bij het verwerken van het bestand. Klik in het hoofdmenu van de applicatie op het item "Audio". Vink in het uitgevouwen onderliggende menu het item "Geen audio" aan.

Stap 3

Zet de app in het direct kopiëren van videostreamgegevens. Klik op het item "Video" in het hoofdmenu en vink het item "Direct stream kopiëren" aan. In deze modus wordt de video niet verwerkt wanneer het bestand wordt opgeslagen, wat de verwerkingssnelheid aanzienlijk zal verhogen en verslechtering van de beeldkwaliteit zal voorkomen.

Stap 4

Bewaar een kopie van het filmbestand zonder audiotrack. Klik op het item "Opslaan als AVI …" in het gedeelte "Bestand" van het hoofdtoepassingsmenu. Het dialoogvenster "AVI 2.0-bestand opslaan" wordt weergegeven. Selecteer de map waarin de video wordt opgenomen, voer de bestandsnaam in. Klik op de knop "Opslaan".

Stap 5

Wacht tot de video klaar is met opnemen. Als de grootte van de originele gegevens groot genoeg is, kan het opslaan lang duren. Statistische informatie over de voortgang van het proces wordt weergegeven in het venster "VirtuaDub Status". In het bijzonder kunt u in het veld "Geprojecteerde bestandsgrootte" de waarde van de geschatte grootte van het resulterende bestand zien, en in de velden "Verstreken tijd" en "Totale tijd (geschat)" - de verstreken en geschatte tijd van de bewerking, respectievelijk.

Aanbevolen: