Een Tuner Aansluiten Op Een Monitor

Inhoudsopgave:

Een Tuner Aansluiten Op Een Monitor
Een Tuner Aansluiten Op Een Monitor

Video: Een Tuner Aansluiten Op Een Monitor

Video: Een Tuner Aansluiten Op Een Monitor
Video: Een los beeldscherm aansluiten op je laptop (Windows) + de instellingen 2024, April
Anonim

Elke computergebruiker kan tegenwoordig van zijn pc een volwaardige tv maken. Hiervoor zijn er tegenwoordig speciale apparaten die beter bekend staan als tv-tuners. Het product kan worden aangesloten op een computer, zodat u tv-zenders kunt uitzenden op een pc-monitor.

Een tuner aansluiten op een monitor
Een tuner aansluiten op een monitor

Noodzakelijk

Computer, tv-tuner

instructies:

Stap 1

Allereerst moet worden opgemerkt dat er tegenwoordig twee soorten apparaten zijn: externe tuners en ook interne tuners. Producten verschillen alleen van elkaar in de manier van verbinding. Een externe tv-tuner kan via een USB-interface op een computer worden aangesloten en een intern producttype wordt direct op het moederbord gemonteerd. Laten we beide verbindingsmethoden nader bekijken.

Stap 2

Een extern apparaat aansluiten. Plaats de disc met het tunerstuurprogramma in het station van uw computer en wacht tot deze door het systeem is geladen. Nadat het medium klaar is voor gebruik, moet u de tunersoftware ervan installeren. Nadat u de stuurprogramma's op de computer hebt geïnstalleerd, is het opnieuw opstarten van het systeem optioneel.

Stap 3

Sluit de tv-tuner met een USB-kabel aan op uw computer. Schakel het apparaat in en sluit vervolgens de antenne erop aan. Als u kabel-tv gebruikt, moet u een kabel aansluiten in plaats van een antenne. Gebruik de interface van het geïnstalleerde programma om de kanalen te configureren. U kunt hierbij stoppen - de tuner is aangesloten.

Stap 4

Interne tuneraansluiting. Als u niet veel van een computer begrijpt, vraag dan een specialist om het werk te doen. Als je begrijpt wat wat is, zal alles veel gemakkelijker zijn. Steek de tuner in de overeenkomstige poort op het moederbord. Druk de metalen plaat op het achterpaneel naar buiten (wanneer gesloten, zullen er connectoren voor de antenne en andere apparaten op zijn plaats zijn). Sluit de audio-uitgang van de tuner aan op de audio-ingang op de geluidskaart en installeer de benodigde software. Ten slotte zul je ook de zenders moeten afstemmen.

Aanbevolen: