Een Tv-tuner Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Tv-tuner Aansluiten
Een Tv-tuner Aansluiten

Video: Een Tv-tuner Aansluiten

Video: Een Tv-tuner Aansluiten
Video: Цифровой USB ТВ Тюнер DVB-T2, FM Для Android и ПК в Автомобиле / DVB-T2 USB 2 Россия и Европа 2023, Maart
Anonim

Zeker, velen dachten aan het uitbreiden van de mogelijkheden van de computer. Voor deze doeleinden zijn er veel extra apparaten en programma's. We zullen een specifieke aanpassing van uw pc of laptop overwegen en er slechts één functie aan toevoegen: de mogelijkheid om tv-zenders te kijken. De eenvoudigste en goedkoopste methode om dit doel te bereiken, is door een tv-tuner aan te schaffen en te installeren. Hun belangrijkste verschillen liggen in de kwaliteit van de signaalontvangst en natuurlijk in de mogelijkheden om ze op uw "machine" aan te sluiten.

Een tv-tuner aansluiten
Een tv-tuner aansluiten

Noodzakelijk

  • afstandsbediening
  • Gratis PCI- of usb-slot

instructies:

Stap 1

Bij het kiezen van een tv-tuner zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Als we het over een laptop hebben, dan heb je zeker een tuner nodig met de mogelijkheid om via USB aan te sluiten. In het geval van een computer zou een tv-tuner met een PCI-slot ideaal zijn. Laten we een voorbeeld nemen van de tuner van de AverMedia 307. Verwijder het deksel van de systeemeenheid, zoek een vrij PCI-slot en plaats uw tv-tuner erin.

Stap 2

Op het tunerpaneel ziet u verschillende connectoren. Steek de tv-antenne of satellietkabel in de ene en uw luidsprekersysteem of hoofdtelefoon in de andere.

Een tv-tuner aansluiten
Een tv-tuner aansluiten

Stap 3

Laten we nu verder gaan met het instellen. Bij de tv-tuner wordt een cd meegeleverd. Installeer AVerTV Software-stuurprogramma's en software ervan. Voer het geïnstalleerde programma uit en open het tabblad "Video". Selecteer in de kolom "video-invoerapparaat" uw tv-tuner, "signaalbron" - tv, "filtering" - Blend3. Vink het vakje aan naast 'Schakeling toestaan'. In de toekomst past u in dit venster de beeldparameters aan: helderheid, verzadiging, enz.

Een tv-tuner aansluiten
Een tv-tuner aansluiten

Stap 4

Open het tabblad "Kanalen" en klik op de knop "Automatisch zoeken". Na een tijdje ziet u een lijst met kanalen. Schakel de kanalen uit die u niet nodig hebt, omdat ze niet worden weergegeven wanneer ze worden geselecteerd. Verander onmiddellijk de digitale prioriteiten van de kanalen voor een comfortabeler verder gebruik van het programma.

Een tv-tuner aansluiten
Een tv-tuner aansluiten

Populair per onderwerp