Hoe Dvd-video Op Computer Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd-video Op Computer Op Te Nemen
Hoe Dvd-video Op Computer Op Te Nemen

Video: Hoe Dvd-video Op Computer Op Te Nemen

Video: Hoe Dvd-video Op Computer Op Te Nemen
Video: How To Transfer VHS Tapes To Your Computer 2024, April
Anonim

Nog niet zo lang geleden verscheen er een nieuwe film op de schermen van bioscopen. Maar door omstandigheden had je geen tijd om er naar toe te gaan. Natuurlijk is er een reden om boos te zijn, maar je kunt een waardige uitweg vinden uit elke situatie. Brand deze film bijvoorbeeld op uw computer.

Hoe dvd-video op computer op te nemen
Hoe dvd-video op computer op te nemen

instructies:

Stap 1

Koop een gelicentieerde schijf met een film waarin u geïnteresseerd bent om een dvd-video op uw computer te branden. Zo kun je veel sneller aan een film komen, want in de eerste maanden na de première is het ontzettend moeilijk om een film van behoorlijke kwaliteit op internet te vinden.

Stap 2

Gelicentieerde schijven zijn vrij duur, dus om het oppervlak niet te bederven, kunt u het beste dvd-video's naar uw computer kopiëren. Plaats de schijf in het station van uw pc. Wacht tot het is geladen. Als de schijf autorun heeft, selecteert u in het venster dat verschijnt met mogelijke opties 'Map openen om met bestanden te werken'.

Stap 3

Let op de inhoud van de schijf. U ziet twee mappen VIDEO_TS en AUDIO_TS. Wees niet in de war dat de tweede map leeg is. Om dvd-video aan de computer toe te voegen, moet u die ook kopiëren. Selecteer beide mappen, klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Kopiëren".

Stap 4

Navigeer naar de map waarin u de gekopieerde film wilt plakken. Klik in een vrije ruimte met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken". Dit alles zal veel gemakkelijker te doen zijn met Total Commander als het op uw pc is geïnstalleerd.

Stap 5

Open in het rechtergedeelte van het programma de map waarnaar u de film wilt kopiëren, in het linkergedeelte opent u de inhoud van de schijf. Selecteer de mappen en sleep ze naar de rechterkant van het programmavenster.

Stap 6

Download een film van internet. Gebruik een voor u geschikte zoekservice om een bron te vinden van waaruit u een film kunt downloaden waarin u geïnteresseerd bent. Voer de titel van de film en het woord "download" in het zoekvak in. Blader door een paar links. Lees filmrecensies. Als de recensies zeggen over goede kwaliteit en de auteur bedanken, dan kun je de film veilig downloaden.

Aanbevolen: