Hoe Een Dvd-film Op Te Nemen Vanuit Het Dvd-menu

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd-film Op Te Nemen Vanuit Het Dvd-menu
Hoe Een Dvd-film Op Te Nemen Vanuit Het Dvd-menu

Video: Hoe Een Dvd-film Op Te Nemen Vanuit Het Dvd-menu

Video: Hoe Een Dvd-film Op Te Nemen Vanuit Het Dvd-menu
Video: THE SIMPSONS MOVIE DVD menu walkthrough 2024, Mei
Anonim

Soms ontstaat er een situatie waarin de gebruiker een dvd wil branden met de films die hij nodig heeft. In dit geval is een van de belangrijkste taken het maken van een handig en mooi menu. Deze taak kan worden opgelost met behulp van gespecialiseerde programma's.

Hoe een dvd-film op te nemen vanuit het dvd-menu
Hoe een dvd-film op te nemen vanuit het dvd-menu

instructies:

Stap 1

Er is nogal wat software om je eigen dvd's te maken. Om "uw" programma te vinden, moet u kennis maken met de meest populaire en degene kiezen die het beste bij uw vereisten past.

Stap 2

Een van de meest gebruikte software voor het branden van schijven is Nero. In de nieuwste versies van het programma is er een speciale toepassing Nero Vision, waarmee u een menu kunt maken voor de schijf die wordt gebrand. Deze applicatie is vrij eenvoudig en duidelijk te gebruiken, het is gemakkelijk te beheersen. Het enige nadeel van de nieuwste versies van Nero is hun zware gewicht en de wens om controle te krijgen over het hele gebied van multimedia op de computer. Na het installeren van Nero kan het zijn dat u geen foto's kunt bekijken met uw gebruikelijke toepassingen, enz. enz.

Stap 3

Super DVD Creator is een erg handig en gemakkelijk te gebruiken programma. Het programma heeft een klein formaat (slechts 9 mb) en doet uitstekend werk met zijn functies. Met zijn hulp kunt u een schijf samenstellen uit verspreide dvd-bestanden en een volledig functioneel menu maken. Als screensaver kunt u frames uit een film of een andere afbeelding gebruiken. U kunt muzikale begeleiding toevoegen. Het programma heeft een Engelse interface, er zit een scheur in.

Stap 4

Met DVD-lab PRO kunt u een werkelijk prachtig professioneel menu maken met een verscheidenheid aan effecten. Dit is een van de beste programma's van dit type, maar het kan even duren om het onder de knie te krijgen. U kunt zowel kant-en-klare menusjablonen gebruiken als uw eigen opties maken. Het programma heeft een ingebouwde tool om een schijf die is voorbereid voor opname op fouten te controleren. De gemaakte menusjabloon kan worden opgeslagen voor toekomstig gebruik. Het programma heeft een Engelse interface, maar u kunt een versie vinden met een lokalisatie.

Stap 5

Een volledig functioneel menu kan worden gemaakt met Video DVD Maker Pro. Deze applicatie is handig omdat je alles automatisch kunt doen. U start de wizard voor het maken van menu's, waarna u, volgens de aanwijzingen, een afbeelding selecteert, secties maakt om door de toekomstige schijf te navigeren, enz. Het programma is Russified, dus het is gemakkelijk om ermee te werken. Naast het menu kun je in hetzelfde programma een hoes maken voor een toekomstige schijf.

Stap 6

Het gratis hulpprogramma DVDStyler 1.8.4 RC2 heeft goede mogelijkheden om menu's te maken. De voordelen zijn onder meer de mogelijkheid om bestanden van verschillende formaten op één schijf op te nemen. Het programma is best handig en gemakkelijk te gebruiken. Er zijn gerussificeerde versies.

Aanbevolen: