Hoe Twee Dvd-films Op één Dvd Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Dvd-films Op één Dvd Op Te Nemen
Hoe Twee Dvd-films Op één Dvd Op Te Nemen

Video: Hoe Twee Dvd-films Op één Dvd Op Te Nemen

Video: Hoe Twee Dvd-films Op één Dvd Op Te Nemen
Video: Life In A Day 2010 Film 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om meerdere films op één lege dvd-schijf te branden. U kunt dit zelf doen met speciale software.

Hoe twee dvd-films op één dvd op te nemen
Hoe twee dvd-films op één dvd op te nemen

Noodzakelijk

lege dvd-schijf

instructies:

Stap 1

Koop het gelicentieerde programma Nero Burning ROM v 8.0.0.435 of Alcohol 120% v 6.9.0.12 in een gespecialiseerde winkel. Installeer deze applicatie op uw pc. Download het bestand met bijgewerkte databases van de officiële website van de fabrikant. Installeer ze automatisch. Start uw besturingssysteem opnieuw op om alle wijzigingen door te voeren.

Stap 2

Ga naar "Start" - "Alle programma's". Open het tabblad Nero en start het programma Nero Burning ROM. Er wordt een dialoogvenster voor u geopend. Vink het vakje naast "start multisessie-schijf" aan. Selecteer aan de linkerkant van het menu het opnameformaat dvd-video of dvd-rom (ISO). Klik op de knop Aan de slag. In een nieuw venster moet u de naam van de toekomstige schijf met films opgeven.

Stap 3

Selecteer rechtsonder in de vervolgkeuzelijst de functie DVD9 (8152 Mb). Hiermee kunt u twee films op één schijf branden. Klik op de link Bewerken. Klik in de lijst die verschijnt op de knop "Bestanden toevoegen …". Specificeer het exacte pad naar de locatie van de films (verplaats ze eerst naar dezelfde map om verwarring en problemen bij het zoeken te voorkomen). Klik op Toevoegen.

Op een geïmproviseerde schaal van gegevensgrootte kunt u zien hoeveel ruimte twee films innemen.

Stap 4

Klik volgende . U ziet een venster met de functie om een schijfmenu te maken. U kunt een kant-en-klaar sjabloon kiezen of uw eigen sjabloon uploaden. Specificeer het aantal hoofdstukken waarin u de films wilt verdelen, of specificeer de tijdsintervallen voor de gewenste afleveringen.

Stap 5

Klik dan op de link "Start opname". Het branden van een schijf kan enkele tientallen minuten duren. Zet uw computer nooit uit voordat u deze bewerking hebt voltooid.

Stap 6

Wanneer u klaar bent met het branden van de films die u op dvd wilt zetten, schakelt u het selectievakje naast Controleren op fouten in.

Aanbevolen: