Hoe Avi Op Dvd Op Te Nemen Om Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Avi Op Dvd Op Te Nemen Om Te Bekijken
Hoe Avi Op Dvd Op Te Nemen Om Te Bekijken

Video: Hoe Avi Op Dvd Op Te Nemen Om Te Bekijken

Video: Hoe Avi Op Dvd Op Te Nemen Om Te Bekijken
Video: Tips Voor Aankomen | Hoe Moet Ik AANKOMEN? 2024, April
Anonim

De meeste moderne dvd-spelers "begrijpen" het avi-videoformaat heel goed. Daarom is er geen conversie vereist en moet het opnemen eenvoudig zijn. In de meeste gevallen is het voldoende om de vereiste bestanden naar het opnameprogrammavenster te slepen, de brandsnelheid aan te passen, op de "opname"-knop te drukken en te wachten tot het proces is voltooid. Als u de video gegarandeerd op een dvd-speler wilt afspelen, moet deze worden geconverteerd. Hiermee doet bijvoorbeeld het Nero-programma uitstekend werk.

Hoe avi op dvd op te nemen om te bekijken
Hoe avi op dvd op te nemen om te bekijken

Noodzakelijk

Computer, Nero-programma

instructies:

Stap 1

Open het Nero-programma. Vervolgens moet u het item "StartSmart" selecteren. Selecteer op het tabblad "Foto's en video's" "Video-dvd maken". Er wordt een venster geopend waarin u bestanden voor opname kunt toevoegen. Klik op de knop "Videobestanden toevoegen" en zoek ernaar via de verkenner. Of sleep eenvoudig met de linkermuisknop hun pictogrammen rechtstreeks naar het programmavenster.

Stap 2

NeroVision Express plaatst standaard twee uur video op een standaard DVDR-schijf. Dit is duidelijk te weinig. Het is dus mogelijk dat u de coderingskwaliteit moet wijzigen om meer video's op de schijf te laten passen. Om toegang te krijgen tot de instellingen, klikt u op de knop Meer onder aan het scherm en selecteert u vervolgens Video-opties.

Stap 3

Zodra uw videobestanden aan de lijst zijn toegevoegd en u tevreden bent met alle instellingen, klikt u op de knop "Volgende" in de rechterbenedenhoek. Dit brengt u naar het menubewerkingsscherm. Hier kunt u de menustijl, het aantal schermen, frames, knoppen, muzikale begeleiding en nog veel meer selecteren. Bewerk het menu zoals je het nodig hebt en klik op de knop "Volgende".

Stap 4

Op het volgende scherm kunt u met het programma de optie "schrijven naar harde schijf" selecteren. Als u deze optie selecteert, wordt de video naar een bestand op uw computer geschreven in plaats van rechtstreeks naar een dvd-r. Zo kunt u de kwaliteit controleren voordat u gaat opnemen, wat in sommige gevallen een schijf kan redden. Bestanden kunnen later gemakkelijk op dvd-r worden gebrand met de optie dvd-video branden. Als u video rechtstreeks op dvd-r wilt branden, verlaagt u de brandsnelheid. Waarschijnlijk is de beste optie 4x (standaard is de snelheid ingesteld op het maximum dat de dvd-rom toestaat).

Stap 5

Nadat alles correct is geconfigureerd, klikt u op de knop "Opnemen". De conversie zal enige tijd duren om deze video in realtime te bekijken.

Aanbevolen: