Hoe Op Te Nemen Van Dvd Naar Videospeler

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Nemen Van Dvd Naar Videospeler
Hoe Op Te Nemen Van Dvd Naar Videospeler

Video: Hoe Op Te Nemen Van Dvd Naar Videospeler

Video: Hoe Op Te Nemen Van Dvd Naar Videospeler
Video: How To Transfer VHS Tapes To Your Computer 2024, Mei
Anonim

Het dvd-formaat is uiterst eenvoudig af te spelen op dvd-spelers voor consumenten. Het lost perfect het compatibiliteitsprobleem op en stelt je in staat video's van hoge kwaliteit te coderen. Voor andere apparaten is dit formaat echter verre van ideaal. De in dvd-formaat opgenomen film is te groot en gefragmenteerd in delen, die bovendien onbegrijpelijke namen hebben. Gebruik de gratis Auto Gordian Knot-software om een dvd te rippen.

Hoe op te nemen van dvd naar videospeler
Hoe op te nemen van dvd naar videospeler

Noodzakelijk

Computer, Auto Gordian Knot-software, dvd

instructies:

Stap 1

Kopieer de dvd naar uw computer. Om dit te doen, sleept u gewoon de bronmap VIDEO_TS naar de gewenste map. Of gebruik de meer traditionele methode: open de schijf, selecteer de map met de muis en selecteer Kopiëren in het menu Bewerken. Ga vervolgens naar de map waar u de schijf wilt branden en klik in het menu "Bewerken" op "Plakken".

Stap 2

Installeer het programma "Auto Gordian Knot" op uw computer en voer het uit. Het programmavenster wordt geopend met veel instellingen. Alle elementen in het programmavenster zijn typisch voor dit soort hulpprogramma's en het zal niet moeilijk zijn om ze te begrijpen.

Stap 3

Selecteer het dvd-bronbestandstype in de vervolgkeuzelijst om toegang te krijgen tot de gewenste functionaliteit. Geef vervolgens het pad naar het "IFO"-bestand op. Dit bestand bevindt zich in de map VIDEO_TS, die tegen die tijd al op uw computer zou moeten staan. Daarna kunt u ofwel op de knop "Start" klikken om het transcoderen te starten, of doorgaan met de instelling om de "rip"-parameters in meer detail in te stellen.

Stap 4

Selecteer een audiotrack voor het toekomstige avi-bestand. Deze optie is alleen beschikbaar als de bronvideo meerdere audiotracks heeft. Als u deze optie standaard laat, selecteert het programma de eerste track. Vink het juiste vakje aan als u ondertitels wilt toevoegen. Als de dvd ondertitels bevat, zijn deze beschikbaar in het programma in de vervolgkeuzelijst. Er kan slechts één optie worden geselecteerd.

Stap 5

Geef vervolgens de vereiste grootte van het uitvoerbestand op. In de regel past een film gemiddeld op 1 cd, dat wil zeggen dat de grootte ongeveer 700 MB kan zijn.

Stap 6

Klik ten slotte, indien nodig, op het voorbeeld om te controleren of alles bij u past. Deze functie is vooral handig voor monitoring bij het opnemen van video met ondertitels.

Stap 7

Tot slot, als je nog een of twee films wilt toevoegen voor transcodering, zet ze dan in de wachtrij. Klik hiervoor op "Vacature toevoegen". Zo kunt u 's nachts meerdere films opzetten en' s ochtends het eindresultaat krijgen.

Stap 8

Wanneer alles correct is geconfigureerd, klikt u op "Start" en het transcoderen zal beginnen. Aangezien dit proces nogal arbeidsintensief is, kan het lang duren.

Aanbevolen: