Hoe Verander Je Van Vriend Secam

Inhoudsopgave:

Hoe Verander Je Van Vriend Secam
Hoe Verander Je Van Vriend Secam

Video: Hoe Verander Je Van Vriend Secam

Video: Hoe Verander Je Van Vriend Secam
Video: Что будет, если записать PAL/SECAM/[625/25] как NTSC 2024, April
Anonim

Op computer-tv-tuners en andere kaarten worden HF-blokken gebruikt, gecombineerd met SK en MRK, dat wil zeggen dat de uitgangssignalen van deze blokken AUDIO en VIDEO zijn. Verwerkt het signaal VIDEO-kaart genaamd THEATER, incl. definieert zowel het PAL / SECAM-coderingssysteem als de verdere kleurverwerking. Er zijn verschillende manieren om deze functies op uw computer of tv te configureren.

Hoe verander je van vriend secam
Hoe verander je van vriend secam

instructies:

Stap 1

Kijk of THEATER een functie heeft voor het detecteren van kleur bij het wijzigen van het PAL / SECAM-signaal. Als de automatische detectie van het kleursysteem niet werkt, is deze functie mogelijk niet op uw apparatuur geïnstalleerd of is deze niet correct geïnstalleerd en uitgeschakeld. In dit geval is de uitvoer om programmatisch in te stellen wat er precies moet worden gedecodeerd en welk algoritme moet worden gevolgd. In dit geval kan er geen fout zijn, maar kennis van programmeren is op zijn minst vereist.

Stap 2

Controleer de juiste programmering van de tunerinstellingen voor kanalen en het PAL / SECAM / NTSC TV-systeem bij het afstemmen van kanalen. Elk kanaal moet overeenkomen met zijn eigen instellingen, die worden geladen bij het wisselen van kanaal. Sterker nog, niet elke zender zal het handig vinden om bijvoorbeeld overdag van televisiesysteem te wisselen.

Stap 3

Gebruik een tv-tuner met dynamische automatische kleurherkenning. Een van deze tuners is AverMedia VOKhZ. Dit is een externe tuner die is uitgerust met VIDEO IN. Wanneer een signaal aan de video-uitgang verandert, wordt het perfect herkend door het programma en correct verwerkt.

Stap 4

Controleer het ongemak van het kiezen van het Broadcast Standard-kleuren-tv-systeem terwijl u tv kijkt vanuit VIDEO IN. Het probleem kan gedeeltelijk worden opgelost door programma's te gebruiken voor het afspelen en opnemen van macro's. Dat wil zeggen, u moet 2 macro's opnemen: één - schakelen tussen PAL / SECAM, de andere - SECAM / PAL. Ze reproduceren de bewegingen van een controller zoals een muis, klikken en toetsaanslagen op het toetsenbord. Al uw acties worden dus teruggebracht tot één enkele klik op het vereiste pictogram. Het is ook mogelijk om het probleem op te lossen door de hardware-switching van het kleuren-tv-systeem op RADEON-kaarten.

Aanbevolen: