Hoe Verander Ik De Achtergrond Van Windows 7

Inhoudsopgave:

Hoe Verander Ik De Achtergrond Van Windows 7
Hoe Verander Ik De Achtergrond Van Windows 7

Video: Hoe Verander Ik De Achtergrond Van Windows 7

Video: Hoe Verander Ik De Achtergrond Van Windows 7
Video: Hoe Verander Je Je Achtergrond Windows7 2024, April
Anonim

Wallpaper in Windows-besturingssystemen is de bureaubladachtergrond. Als achtergrond kan de gebruiker elke afbeelding kiezen die overeenkomt met de schermresolutie van de monitor, of een diavoorstelling maken van meerdere van dergelijke afbeeldingen.

Hoe verander ik de achtergrond van Windows 7
Hoe verander ik de achtergrond van Windows 7

instructies:

Stap 1

Sluit of minimaliseer alle actieve programma's en mappen in Windows 7. Om snel alle mappen en applicaties te minimaliseren, klikt u op de knop "Alle vensters minimaliseren" rechtsonder op de taakbalk.

Stap 2

Klik eenmaal met de rechtermuisknop op een lege plek met applicaties, snelkoppelingen, bestanden en mappen op het bureaublad.

Stap 3

In de lijst die verschijnt, klikt u eenmaal met de linkermuisknop op de regel "Personalisatie". Er wordt een venster geopend met persoonlijke instellingen voor het beeld en geluid van de computer.

Stap 4

Klik in het geopende venster op de regel "Bureaubladachtergrond" onderaan. U gaat naar het gebied voor het selecteren en instellen van de bureaubladachtergrond. Hier ziet u het voorbeeldgebied van afbeeldingen en de belangrijkste configureerbare parameters van de geïnstalleerde achtergrond.

Stap 5

Selecteer een afbeelding uit de afbeeldingen die worden weergegeven in het Windows 7-besturingssysteem of voeg uw eigen afbeelding toe. Om dit te doen, klikt u op de knop "Bladeren …" in het bovenste deel van het venster, specificeert u het pad naar de locatie van het gewenste afbeeldingsbestand en klikt u op de knop "Ok". Voorbeeldafbeeldingen uit de geselecteerde map verschijnen in het voorbeeldgebied.

Stap 6

Als het beeld niet past bij de grootte of resolutie van het beeldscherm, kan de gebruiker zijn positie op het bureaublad wijzigen door de gewenste te selecteren in de lijst "Beeldpositie". Als de grootte van de afbeelding en het scherm niet overeenkomen, kan de gebruiker het afbeeldingsbestand wijzigen door het bij te snijden zodat het op de vereiste afmetingen past.

Stap 7

Door meerdere afbeeldingen als bureaubladachtergrond te selecteren, maakt de gebruiker er automatisch een diavoorstelling van. In dit geval kunt u het tijdsinterval voor het weergeven van elk van de achtergronden wijzigen. Het interval wordt ingesteld in de lijst "Afbeelding wijzigen elke …". Voor de functie diavoorstelling is het ook mogelijk om de weergave van afbeeldingen in een willekeurige volgorde aan te zetten. In professionele gelicentieerde versies van het Windows 7-besturingssysteem kan de gebruiker ook de overgangseffecten van de ene diavoorstelling naar de andere wijzigen door ze te selecteren in de lijst "Overgangseffect".

Stap 8

Nadat u de gewenste afbeelding hebt gekozen, klikt u op de knop "Wijzigingen opslaan". De bureaubladachtergrond verandert zonder het systeem opnieuw op te starten.

Aanbevolen: