De Prestaties Van Windows Vista Verbeteren

Inhoudsopgave:

De Prestaties Van Windows Vista Verbeteren
De Prestaties Van Windows Vista Verbeteren
Anonim

Er zijn verschillende basisstappen die u kunt nemen om de prestaties van een computer met Windows Vista te verbeteren. Voor hun implementatie is het beter om de hulp in te roepen van bepaalde programma's.

De prestaties van Windows Vista verbeteren
De prestaties van Windows Vista verbeteren

Noodzakelijk

Geavanceerde systeemzorg

instructies:

Stap 1

Pas de parameters van de harde schijf aan. Open het menu "Deze computer" en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de systeempartitie. Klik op het item "Eigenschappen". Zoek onderaan het geopende venster het item "Sta indexering van de inhoud van bestanden op deze schijf toe" en schakel het uit. Klik op de knop Toepassen en wacht terwijl de opties voor deze sectie veranderen. Volg dezelfde procedure voor de overige lokale schijven.

Stap 2

Open het menu Systeem en beveiliging in het configuratiescherm. Zoek het menu Beheer en vouw het uit. Selecteer "Diensten". Schakel services uit die u niet gebruikt. Het is beter om hun beschrijving van tevoren te lezen. Als u kritieke services stopt, kan het besturingssysteem crashen. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde toepassing en open de eigenschappen ervan. Zoek Opstarttype in het menu Algemeen en stel dit in op Uitgeschakeld. Stop andere diensten op dezelfde manier.

Stap 3

Download het hulpprogramma Advanced System Care van www.iobit.com. Installeer het en start uw computer opnieuw op. Schakel dit programma in en open het menu Windows Cleanup. Activeer het item "Registerfouten" door het vakje ernaast aan te vinken. Klik op de knop Scannen. Klik na het voltooien van het lopende proces op de knop "Repareren".

Stap 4

Ga naar het menu Systeemdiagnose. Activeer alle vier de items van het geopende venster op dezelfde manier. Voer de reparatie- en scanprocedure uit. Open het tabblad Hulpprogramma's en ga naar het menu Versnelling. Klik op het pictogram "RAM".

Stap 5

Klik op de knop "Doorsturen" en selecteer in het menu dat wordt geopend de optie "Diepe reiniging". Sluit dit hulpprogramma niet af na het afsluiten. Klik op de knop "Instellingen" en activeer de optie "RAM automatisch opschonen".

Aanbevolen: