Hoe Maak Je Pijlen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Pijlen In Minecraft
Hoe Maak Je Pijlen In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Pijlen In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Pijlen In Minecraft
Video: Hoe maak je op minecraft pijl en boog 2024, April
Anonim

Pijlen in Minecraft zijn, net als in het echte leven, ontworpen voor boogschieten. Maar daarnaast zijn ze ook geschikt om vanuit een dispenser te bakken. Bij het doden van skeletten is er een kans om een pijl te krijgen, maar veel pijlen kunnen op die manier niet worden verkregen, dus het maken ervan is veel winstgevender. Laten we eens kijken hoe we pijlen kunnen maken in Minecraft.

Pijlen maken in Minecraft
Pijlen maken in Minecraft

instructies:

Stap 1

Om een pijl te maken heb je veren, stokken en vuursteen nodig. In het midden van de werkbank zit een stok, een veer van onder en een vuursteen bovenop het midden. Na het fotograferen kunnen ze worden opgetild.

Maak een pijl in Minecraft
Maak een pijl in Minecraft

Stap 2

Vuursteen kan worden gewonnen uit grind met een dalingspercentage van 10 procent. Als je hetzelfde blok grind plaatst en breekt, zal het veel gemakkelijker zijn om veel vuursteen te krijgen, gebruik hiervoor een schop. Met veel grind kun je een pilaar eronder maken. En dan breken om vuursteen te krijgen. Herhaal de procedure totdat een voldoende hoeveelheid van het ingrediënt is opgehoopt.

Krijg grind in Minecraft
Krijg grind in Minecraft

Stap 3

Stokken zijn gemaakt van planken. Om planken te maken, hak je een boom om met een bijl of hand. Maak er planken van op de werkbank. Met twee verticaal geplaatste planken kun je een stok maken.

Sticks van borden in Minecraft
Sticks van borden in Minecraft

Stap 4

Pijlveren zijn verkrijgbaar bij kippen. Een kip produceert 0 tot 2 veren. Als je veel veren nodig hebt, heb je een kippenboerderij nodig. We zullen niet overwegen hoe u een kippenboerderij kunt maken, maar u kunt de zoekopdracht gebruiken en de nodige informatie krijgen. Hier kun je aan toevoegen dat je veel kippen moet fokken, en pas als er meer dan 50 zijn, begin met doden.

Aanbevolen: