Hoe Speel Je Minecraft Met Een Vriend

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Minecraft Met Een Vriend
Hoe Speel Je Minecraft Met Een Vriend

Video: Hoe Speel Je Minecraft Met Een Vriend

Video: Hoe Speel Je Minecraft Met Een Vriend
Video: How To Play Minecraft with Your Friends on PC (Java Edition) 2024, Maart
Anonim

Wanneer je een nieuw spel speelt, boeit het je met onverwachte uitdagingen. Het is leuker om computerspelletjes te spelen met vrienden. Veel fans van rondrennen in computerwerelden zijn geïnteresseerd in het spelen van Minecraft met een vriend.

Hoe speel je Minecraft met een vriend
Hoe speel je Minecraft met een vriend

Waarom Minecraft spelen met een vriend?

Minecraft is een wereld waarin je niet alleen kunt vechten tegen de agressors die door het spel zelf worden geleverd, maar je ook kunt verenigen in teams, vechtend tegen andere spelers. Door Minecraft met een vriend te spelen, kun je veel meer bereiken. Omdat je samen grondstoffen kunt delven, alle gebouwen samen kunt gebruiken, militaire campagnes kunt organiseren tegen andere spelers, kan je succes in het spel worden verdubbeld.

Je kunt het Minecraft-spel met je vrienden spelen via het netwerk.

Hoe speel je Minecraft met vrienden via internet

Om in een vriendelijk bedrijf door de kubieke wereld te reizen, moet je Minecraft op de computers van elke speler installeren, online gaan en een interessante server vinden. Om een gemeenschappelijk spel met vrienden te spelen, hoeft u alleen het ip-adres hetzelfde te registreren bij het inloggen.

Ontmoet je vriend, plan gezamenlijke wandelingen, chat, wanneer privégebied, vermeld de naam van een vriend in het gedeelte met eigenaren.

Overigens wordt het spelen van Minecraft nog leuker als je tijdens het spel telefonisch of bijvoorbeeld via het Skype-programma communiceert.

De keuze aan gratis en betaalde servers met verschillende kaarten en add-ons voor Minecraft op internet is enorm. Om een geschikte te vinden, raadpleegt u een zoekmachine, leest u minecraft-forums of bezoekt u de overeenkomstige groepen op sociale netwerken.

Hoe speel je met een vriend via een lokaal netwerk in Minecraft

Er is nog een andere optie waarmee je Minecraft samen met een vriend kunt spelen. Het helpt enorm als ten minste één van de spelers geen internetverbinding heeft. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een lokaal netwerk. Helaas, als uw computers ver van elkaar verwijderd zijn, zal deze verbinding mislukken. Maar als het afstandsprobleem is opgelost, hoeft u alleen de LAN-draad in beide computers te steken. Het wordt meestal meegeleverd met het adsl-modem, of u kunt altijd een kabel van de vereiste lengte kopen in een gespecialiseerde winkel.

Om Minecraft met een vriend via het netwerk te spelen, moet je een verbinding tot stand brengen. Ga hiervoor naar "Start> Configuratiescherm> Netwerkcentrum". Zoek in het linkerdeel van het geopende venster het gedeelte "Adapterinstellingen wijzigen> Local Area Connection", open het tabblad "Netwerk" en schakel in het eigenschappengedeelte de regel "Internet Protocol 6 (TCP / IPv6)" uit en in het vak ernaast

protocol 4 (TCP / IPv4), integendeel, vink het vakje aan. Schrijf de nummers als het ip-adres: 129.168.0.1. Vul in het gedeelte Subnetmasker het volgende in: 255.255.255.0. Schrijf in de kolom "Default gateway": 192.168.0.2. Vul in het gedeelte "DNS-server" de cijfers in: 192.168.0.2. Sla de instellingen op door dezelfde informatie in te vullen op de aangesloten apparaten.

Installeer de Minecraft-server op uw computer en in het server.properties-park, in plaats van het ip-adres gevuld met cijfers, schrijf server-ip =. Op de regel online-mode = voer waar in.

Om Minecraft met vrienden op een lokaal netwerk te spelen, moeten ze 192.168.0.1: 25565 schrijven bij het invoeren van de sectie waar de server wordt aangegeven.

Aanbevolen: