Hoe Maak Je Een Vriend In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vriend In Minecraft
Hoe Maak Je Een Vriend In Minecraft
Anonim

De wereld van het Minecraft-spel is rijk en gevarieerd. Hier kun je verschillende items maken, huizen bouwen, monsters bevechten, naar andere werelden gaan. Je kunt zelfs een vriend maken voor je personage in Minecraft.

hoe maak je een vriend in minecraft
hoe maak je een vriend in minecraft

instructies:

Stap 1

Voordat je een vriend aanmaakt in Minecraft, moet je ervoor zorgen dat je een gameversie van minimaal 1.4.2 hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Om van een vriend je held te maken, download je de FriendModv1.7 mod. Met deze mod kun je elke mod aan het spel toevoegen. Hij kan een vriend worden voor je karakter. Hij zal met je held lopen en hem actief helpen, ook in de strijd. Je kunt de kleding van je vriend veranderen, zijn huid veranderen, een naam geven en de kleur van de naam veranderen. Hij kan niet alleen worden gedood, omdat je hem niet kunt beschadigen. Een vriend in het Minecraft-spel is niet bang voor de zon, helpt je speelruimte te optimaliseren en de grenzen van de wereld te beschermen.

Stap 3

Open het mod-archief dat naar uw computer is gedownload en installeer het. Voer het spel in.

Stap 4

Bouw een afgesloten ruimte met welk materiaal dan ook om het te beschermen tegen zonlicht. De hoogte en grootte van de muren kan elk zijn. Maak het dak ondoordringbaar.

Stap 5

Roep het skelet in het resulterende gebouw en pas de menu-items "helm" en "hoofd" erop toe.

Stap 6

Zodat je vriend een goede helper in de strijd kan worden, geef hem wapens en bepantsering, evenals andere belangrijke accessoires voor het verdere spel.

Stap 7

Zo is het je gelukt om een vriend te maken in Minecraft. Nu kun je nieuwe werelden veroveren, niet alleen, maar in het uitstekende gezelschap van een virtuele assistent.

Aanbevolen: