Hoe De Cache In Chrome Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe De Cache In Chrome Te Vergroten
Hoe De Cache In Chrome Te Vergroten

Video: Hoe De Cache In Chrome Te Vergroten

Video: Hoe De Cache In Chrome Te Vergroten
Video: Love your cache: Optimize for the second load 2023, Maart
Anonim

De ingebouwde tools voor het vergroten van de cache in de Google Chrome-browser worden niet geleverd door de ontwikkelaars. Maar met een kleine truc kun je de cachegrootte nog steeds wijzigen in de vereiste waarde.

Hoe de cache in Chrome te vergroten
Hoe de cache in Chrome te vergroten

instructies:

Stap 1

Eerst moet u de map openen waarin Google Chrome is geïnstalleerd. Standaard leidt het volgende pad naar de locatie van de browserbestanden: "C: \ Program Files \ Google \ Chrome \ Application".

Stap 2

In de toepassingsmap moet u het uitvoerbare bestand chrome.exe vinden en er met de rechtermuisknop op klikken om het contextmenu te openen. Selecteer in het menu dat wordt geopend de actie "Verzenden" en vervolgens de bestemming: "Naar bureaublad (snelkoppeling maken)". Daarna kan de directory met Google Chrome-bestanden worden gesloten.

Stap 3

Vervolgens moet u de zojuist gemaakte snelkoppeling op het bureaublad vinden en, door er met de rechtermuisknop op te klikken, het contextmenu opnieuw oproepen. Vervolgens moet u de optie "Eigenschappen" selecteren.

Stap 4

Zoek in het venster dat verschijnt het veld "Object" en voeg er nieuwe tekst in in plaats van de huidige inhoud: "c: \ program files \ google chrome \ chrome.exe" --disk-cache-dir = "c: \ chromeсache" --disk -cache-size = 1074841924 ". Bovendien," 1074841924 "is de grootte van de cache in bytes. In plaats van de gegeven getallen, kunt u de noodzakelijke specificeren voor een bepaald geval. Bij het invoegen van een fragment is het belangrijk om de plaatsing van spaties te observeren. Nadat u op de knop "OK" hebt geklikt, moet de cachegrootte van de Google Chrome-browser toenemen tot de opgegeven waarde.

Populair per onderwerp