Hoe De SMS-screensaver Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De SMS-screensaver Te Verwijderen
Hoe De SMS-screensaver Te Verwijderen

Video: Hoe De SMS-screensaver Te Verwijderen

Video: Hoe De SMS-screensaver Te Verwijderen
Video: How To Turn Off Screensaver In Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Nadat ze op internet hadden gewerkt, werden veel gebruikers geconfronteerd met het verschijnen van een banner die de werking van een computer blokkeert en waarvoor geld moet worden overgemaakt naar een specifiek telefoonnummer om deze te deblokkeren. Sommige angstige gebruikers deden precies dat, maar de juiste oplossing is om de tools te gebruiken die worden aangeboden door de ontwikkelaars van antivirussoftware.

Hoe de SMS-screensaver te verwijderen
Hoe de SMS-screensaver te verwijderen

instructies:

Stap 1

Als uw computer na het verschijnen van de banner met het verzoek om een sms te verzenden nog steeds toegang heeft tot internet, bezoek dan de website van Kaspersky Anti-Virus of Dr. Web. U moet een speciaal hulpprogramma downloaden dat het systeem controleert en het virus verwijdert dat ervoor zorgt dat de advertentiebanner verschijnt.

Stap 2

Om het Dr. Web-productiehulpprogramma te downloaden, gaat u naar https://www.freedrweb.com/cureit/. Klik op de knop "Gratis downloaden" en download het installatiebestand naar de harde schijf van uw computer. Nadat het volledig is geladen, dubbelklikt u erop, selecteert u de gewenste modus (normaal of verbeterd) en wacht u tot het verificatieproces is voltooid.

Stap 3

Om een hulpprogramma van Kaspersky Lab te downloaden, gaat u naar https://www.kaspersky.com/antivirus-removal-tool. Selecteer de versie van het hulpprogramma, de taal en klik op de knop Downloaden. Na de volledige download van het installatiebestand dubbelklikt u erop en volgt u de instructies.

Stap 4

Als uw computer volledig is vergrendeld of geen toegang tot internet heeft, gebruikt u een andere computer. Vraag bijvoorbeeld een vriend of buur om hulp. Ga naar https://sms.kaspersky.com/, dit is een Kaspersky Lab-service waarmee u sms-banners kunt verwijderen. Voer in het daarvoor bestemde veld het nummer in waarnaar u geld moet overmaken en klik op de knop "Code ophalen". Er verschijnt een lijst met schermafbeeldingen, zodat u het type banner nauwkeurig kunt bepalen, en een lijst met codes die u kunt ontgrendelen. U kunt meer gedetailleerde informatie vinden in de technische ondersteuningsservice van Kaspersky Lab op

Stap 5

U kunt ook de oplossing van Dr. Web gebruiken. Ga hiervoor naar https://www.drweb.com/unlocker/index. Voer het telefoonnummer en de tekst van de banner in om ontgrendelcodes te ontvangen. Als u precies de naam van het Trojaanse paard weet, selecteert u het in de lijst en krijgt u de code. Zoeken op schermafbeeldingen van banners is ook beschikbaar.

Aanbevolen: