Een Avi-film Bekijken In

Inhoudsopgave:

Een Avi-film Bekijken In
Een Avi-film Bekijken In

Video: Een Avi-film Bekijken In

Video: Een Avi-film Bekijken In
Video: Джунгли (фильм) 2024, Mei
Anonim

Het avi-bestandsformaat is momenteel het meest populaire videoformaat; dit is het formaat dat de meeste films die op internet kunnen worden gedownload, hebben. Een bestand in dit formaat kan audio en video bevatten die zijn gecomprimeerd met verschillende codecs.

Een film in avi-formaat bekijken
Een film in avi-formaat bekijken

Het is nodig

  • - een computer met internettoegang;
  • - browser;
  • - programma's voor het bekijken van video's.

instructies:

Stap 1

Ga naar het hoofdmenu, selecteer de opdracht "Programma's", zoek de opdracht Windows Media Player, dit is een standaard videospeler van het Windows-besturingssysteem waarmee u bestanden kunt bekijken met de avi-extensie. Selecteer het menu "Bestand", klik op de opdracht "Openen". Selecteer in het geopende venster het bestand van uw computer in avi-formaat dat u wilt bekijken en klik op "Openen". De film begint te spelen. Er is een afspeellijst aan de rechterkant. Om de volgende video daar toe te voegen, sleept u het bestand eenvoudigweg uit de map. Om een film op volledig scherm te bekijken, klikt u met de rechtermuisknop in het afspeelvenster en selecteert u de modus Volledig scherm. Om het te verlaten, drukt u op de Esc-toets. Als er een foutvenster verschijnt tijdens het bekijken van een video, betekent dit dat de vereiste codecs ontbreken.

Stap 2

Download en installeer alternatieve programma's en codec-pakketten voor het bekijken van videobestanden om een film te kijken met de avi-extensie. Ga naar de site https://download.betanews.com/download/1094057842-2/K-Lite_Codec_Pack_770… en download het K-Lite Codec Pack met het Media Player Classic-programma, met dit programma kunt u het avi-bestand bekijken, het bevat de meeste van de benodigde codecs voor het bekijken van videobestanden … Start het programma vanuit het hoofdmenu (Programma's - Media Player Classic), selecteer het menu Bestand - Bestand openen en selecteer een bestand van uw computer. Of klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Openen met", selecteer Media Player Classic in de lijst en het bestand wordt afgespeeld. Om films in avi-formaat op volledig scherm te bekijken, dubbelklikt u in het programmavenster of drukt u op de toetsencombinatie Alt + Enter

Stap 3

Gebruik ook alternatieve programma's zoals Winamp (https://www.winamp.com/), Licht toestaan (https://www.light-alloy.ru/), KMplayer (https://kmplayer.en.softonic.com/). Volg de instructies in de vorige stappen om een avi-film te bekijken met deze programma's.

Aanbevolen: