Een Vriend Toevoegen Aan Odnoklassniki

Inhoudsopgave:

Een Vriend Toevoegen Aan Odnoklassniki
Een Vriend Toevoegen Aan Odnoklassniki

Video: Een Vriend Toevoegen Aan Odnoklassniki

Video: Een Vriend Toevoegen Aan Odnoklassniki
Video: Обновление / Максимальное количество друзей в Одноклассниках? 2024, April
Anonim

Op sociale netwerken kun je je klasgenoten en klasgenoten, familieleden en buren, kennissen en niet zo mensen vinden. Als u gebruiker bent geworden van een sociaal netwerk, wordt de vraag natuurlijk hoe u vrienden aan Odnoklassniki kunt toevoegen. De sitenavigatie is vrij eenvoudig en daarom zal het zelfs voor een beginner niet moeilijk zijn om een nieuwe vriend toe te voegen.

Een vriend toevoegen aan Odnoklassniki
Een vriend toevoegen aan Odnoklassniki

Een vriend zoeken en toevoegen in Odnoklassniki

Om een vriend in Odnoklassniki te vinden en toe te voegen, moet je eerst autorisatie doorlopen. Voer in het venster op de hoofdpagina uw gebruikersnaam en wachtwoord in die u hebt opgegeven bij het registreren op het sociale netwerk.

Er is een zoekvak op de startpagina van uw account. Deze is rechts bovenaan de pagina te zien.

Voer hierin de achternaam en voornaam van een potentiële vriend in en druk op de Enter-toets op het toetsenbord of klik op de afbeelding met het vergrootglas.

In de zoekresultaten ziet u een lijst met mensen met overeenkomende gegevens. Gebruik de geavanceerde instellingen om uw zoekopdracht te verfijnen. Dit formulier staat aan de linkerkant van de pagina. Vermeld geslacht, leeftijd en land en stad waar de gezochte persoon woont.

Wanneer je de gewenste pagina hebt gevonden, klik je op de knop "Toevoegen als vriend" naast de foto van de persoon. Als gevolg hiervan ziet u een venster waarin de site zal aanbieden om aan te geven wie uw nieuwe vriend is. Je kunt het:

- beste vriendin;

- een familielid (er is een uitgebreide lijst);

- een klasgenoot;

- een collega;

- een collega.

Als er geen geschikt item in de lijst staat, vink dan in geen enkel venster het vakje aan, maar klik gewoon op de knop "Opslaan".

In plaats van "Toevoegen als vriend" ziet u dat uw uitnodiging is verzonden.

Uw potentiële vriend ontvangt een melding wanneer hij de site bezoekt en kan het vriendschapsverzoek accepteren of afwijzen. Het is zo eenvoudig om een vriend toe te voegen aan Odnoklassniki.

Uw vrienden en familieleden kunnen u ook aanvragen sturen om toe te voegen. Als je vrienden wilt zijn, accepteer deze dan wanneer je een dergelijke uitnodiging ontvangt door op de bijbehorende inscriptie op de melding te klikken.

Veel vrienden toevoegen aan Odnoklassniki

Netizens zijn ook geïnteresseerd in hoe ze veel vrienden kunnen toevoegen aan Odnoklassniki. Om dit te doen, kunt u applicaties naar de vrienden van uw vrienden of zelfs willekeurige gebruikers sturen. In het laatste geval is de kans echter veel kleiner dat de persoon uw aanvraag accepteert.

Aangezien het aantal aanvragen dat per dag wordt verzonden, beperkt is, kunt u in verschillende groepen een aankondiging schrijven dat u veel vrienden aan Odnoklassniki wilt toevoegen. Dezelfde sociale gebruikers als jij zullen erop reageren, en je hoeft alleen maar sollicitaties te accepteren.

Om ervoor te zorgen dat mensen je minder afwijzen, vul je je profiel zo gedetailleerd mogelijk in en vergeet niet een aantrekkelijke foto toe te voegen.

Aanbevolen: