De Zoemer Op Uw Computer Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Zoemer Op Uw Computer Uitschakelen
De Zoemer Op Uw Computer Uitschakelen

Video: De Zoemer Op Uw Computer Uitschakelen

Video: De Zoemer Op Uw Computer Uitschakelen
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

De systeemluidspreker is ontworpen om gebruikers op de hoogte te stellen wanneer zich verschillende fouten in de computer voordoen. Het piepende geluidsapparaat bevindt zich op het moederbord. U hoeft uw computer niet uit elkaar te halen om hem uit te zetten; het is voldoende om het gebruikte besturingssysteem te configureren.

De zoemer op uw computer uitschakelen
De zoemer op uw computer uitschakelen

instructies:

Stap 1

Als u het Windows-besturingssysteem gebruikt, kunt u de systeemluidspreker uitschakelen door een bepaalde parameter in het register te wijzigen. Gebruik de zoekfunctie in de startmenubalk om de Register-editor te openen. Voer in het formulier "Zoek programma's en bestanden" regedit in, klik op de applicatie die bovenaan het applicatiemenu verschijnt.

Stap 2

Selecteer in het linkerdeel van het "Register-editor"-venster dat verschijnt de tak HKEY_CURRENT_USER, ga naar de submap Configuratiescherm - Geluid. Selecteer in de lijst aan de rechterkant van het venster de parameter Beep door erop te dubbelklikken.

Stap 3

Klik in het menu "Snaarparameter wijzigen" op het formulier "Waarde". Vervang de opgegeven waarde door alle ingevoerde tekens te wissen en parameternr. in te voeren met het toetsenbord. Klik OK.

Stap 4

Start je computer opnieuw op. Na het laden van het besturingssysteem worden alle wijzigingen van kracht.

Stap 5

U kunt Apparaatbeheer gebruiken (klik met de rechtermuisknop op "Deze computer" - "Eigenschappen" - "Apparaatbeheer"). Selecteer in het menu Beeld de optie Verborgen apparaten weergeven.

Stap 6

Selecteer in de boomstructuur van de op de computer aangesloten apparatuur het item Non-plug & play drivers. Klik met de rechtermuisknop op de pieptoon en selecteer de optie Uitschakelen.

Stap 7

Als uw computer Linux gebruikt, moet u het instellingenbestand bewerken. Start "Terminal" ("Toepassingen" - "Standaard" - "Terminal"). Voer de volgende opdracht in:

sudo kate /etc/modprobe.d/blacklist.conf (als je een grafische KDE-omgeving gebruikt)

sudo gedit /etc/modprobe.d/blacklist.conf (bij gebruik van GNOME).

Stap 8

Voer aan het einde van het geopende bestand de volgende regel in:

zwarte lijst pcspkr.

Stap 9

Sla de wijzigingen op ("Bestand" - "Opslaan") en start uw computer opnieuw op. Als u de Terminal-commando's nu verkeerd invoert, maakt de luidspreker geen irritant geluid om een fout aan te geven. U kunt het geluid ook slechts één keer dempen:

sudo rmmod pcspkr.

Na het opnieuw opstarten wordt het geluid weer ingeschakeld.

Aanbevolen: