Een Opgebrande USB-stick Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Opgebrande USB-stick Herstellen
Een Opgebrande USB-stick Herstellen

Video: Een Opgebrande USB-stick Herstellen

Video: Een Opgebrande USB-stick Herstellen
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, April
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat verwisselbare schijven kapot gaan. Er zijn veel oorzaken van storingen, te beginnen met een fabrieksfout. Fabrikanten bieden speciale hulpprogramma's om ze te herstellen.

Een opgebrande USB-stick herstellen
Een opgebrande USB-stick herstellen

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - kleine kruiskopschroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale hulpprogramma's om problemen met een flashstation op te lossen. Om de juiste software te selecteren, zoekt u eerst de naam van de controller die erin is ingebouwd door het apparaat te openen of programmatisch met behulp van het hulpprogramma UsbIDCheck (https://flashboot.ru/index.php?name=Files&op=view_file&lid=12).

Stap 2

Als het apparaat niet wordt herkend in het systeem, zet u de USB-stick in de testmodus door de 29 en 30 pinnen van de microschakeling van het apparaat te doorverbinden. Als er geen wijzigingen zijn opgetreden, kan de flashdrive hoogstwaarschijnlijk niet worden hersteld.

Stap 3

Vraag vervolgens op internet op basis van de informatie die u hebt ontvangen om de juiste software te downloaden voor het herstellen van de schijf, nadat u eerder de gegevens over de fabrikant van de controller uit de ontvangen codes hebt geleerd (u kunt hiervoor de iFlash-database gebruiken, beschikbaar op https://flashboot.ru/index.php ?naam = iflash). U kunt het beste herstelhulpprogramma's downloaden van de website van de fabrikant.

Stap 4

Lees de instructies die bij de software zijn geleverd zorgvuldig door. Voor verschillende controllermodellen kan de volgorde van acties worden gedifferentieerd.

Stap 5

Als u de hoofdpunten van de herstelprocedure niet begrijpt, neem dan contact op met de specialisten van de servicecentra in uw stad voor hulp of koop gewoon een nieuwe schijf. Als u eerder de benodigde bestanden op uw apparaat had, kunt u er hoogstwaarschijnlijk afscheid van nemen, aangezien de meeste hulpprogramma's voor het herstellen van flash-kaarten het formatteren van het apparaat inhouden.

Stap 6

Maak indien mogelijk een back-up van gegevens vanaf uw schijf. Als u een schijf herstelt voor toekomstig gebruik, sla dan niet de enige kopieën van belangrijke gegevens er later op.

Aanbevolen: