Een Menu-indeling Maken

Inhoudsopgave:

Een Menu-indeling Maken
Een Menu-indeling Maken

Video: Een Menu-indeling Maken

Video: Een Menu-indeling Maken
Video: #1 MS Word 365 document met staande en liggende pagina's maken 2024, April
Anonim

Een serieuze wandeling vraagt om een goede voorbereiding. Er moet met name veel aandacht worden besteed aan de kwestie van groepsvoeding. Tegelijkertijd wordt niet alleen rekening gehouden met smaakvoorkeuren, maar ook met kenmerken als de snelheid van bereiding, houdbaarheid en caloriegehalte van producten. Gebruik hiervoor de compilatie van het lay-outmenu.

Een menu-indeling maken
Een menu-indeling maken

instructies:

Stap 1

Laat de chef-kok in uw groep de menu-indeling maken. Ieder lid van het team dat gaat wandelen dient immers zijn eigen verantwoordelijkheden te hebben. Er is een leider, er is een persoon die verantwoordelijk is voor apparatuur, een technicus, een arts. Als je mensen zegt: "Neem iets naar je smaak", dan zul je zeker geen zout vinden, maar je hebt vijf kilo pasta. Het opstellen van een menu-indeling is niet zo'n moeilijke taak, maar wel enorm handig in gebruik.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het lay-outmenu twee verschillende documenten zijn, het ene volgt uit het andere. Iedereen is min of meer bekend met het menu, vermeld de naam van het gerecht en de ingrediënten. Maak een menu in de vorm van de meest gewone tafel.

Stap 3

Leg voordat je dit doet een plan voor je reis voor. Ontdek hoe laat de opkomst zal zijn, of je tijd hebt om een volledige maaltijd te nuttigen of dat je je moet beperken tot alleen een snack, hoeveel kilometers je op een dag moet afleggen, of de groep zal worden verlaten zonder water.

Stap 4

Maak een rekenblad in Excel. Vul de namen van de kolommen in: "Hike Day", "Dish Name", "Products", "Notes". Geef in de eerste kolom op elke regel de dag van de wandeling, de dag en de maand aan. Dit maakt het voor u gemakkelijker om door de planning van het lay-outmenu te navigeren.

Stap 5

Verdeel de kolom Schotel in drie regels voor elke dag van de wandeling - ontbijt, lunch / snack, diner. Gebruik grappige namen voor gerechten in het wandelmenu om het dagelijks leven op te fleuren, bijvoorbeeld "Oatmeal, sir", "Tourist's joy", "Camping burda".

Stap 6

Vul de kolom "Producten" in. Hier is het noodzakelijk om nauwgezet rekening te houden met alle componenten van het gerecht op basis van een bepaald aantal personen. Specificeer in het veld "Opmerking" de kenmerken of kooktijd "van het gerecht. Begin vervolgens met het maken van uw lay-out. Het is beter om het in de vorm van een lijst op een apart blad te doen. Tel het aantal van elk product op deze lijst. Neem een halve kilo meer suiker dan het bleek in de lay-out, voeg honderd gram granen toe.

Stap 7

Nadat je de lay-out voor de wandeling hebt gemaakt, verdeel je de producten onder de deelnemers, noteer je wie en hoeveel producten er vervoeren. Druk uw document in drievoud af. Dit document vereist een onvoorwaardelijke uitvoering. Geef alleen de hoeveelheid voedsel die op het menu staat aangegeven om te koken, anders heb je misschien halverwege honger.

Aanbevolen: