Een Menu Maken In Een Film A

Inhoudsopgave:

Een Menu Maken In Een Film A
Een Menu Maken In Een Film A

Video: Een Menu Maken In Een Film A

Video: Een Menu Maken In Een Film A
Video: Een menu maken in Adobe Muse 2024, Mei
Anonim

Het maken van een homevideocollectie is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Het kost veel tijd en nauwgezet werk om bestanden te verzamelen, ze op schijven te branden en alles op genre te sorteren. Ook de aanwezigheid van een handig menu in de film is belangrijk.

Een menu maken in een film a
Een menu maken in een film a

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Ulead DVD Movie Factory programma of
  • - Super DVD Creator

instructies:

Stap 1

Download Ulead DVD Movie Factory door de link te volgen: https://www.ulead.com/dmf/features.htm, selecteer Gratis proefversie downloaden, wacht tot het programma is gedownload en installeer het op uw computer. Start het programma, het hoofdvenster zal openen, waar u de eerste stappen moet uitvoeren om een dvd-disc-menu te maken. Klik op de knop Videobestanden toevoegen. Importeer de voorbereide videofragmenten. Klik op Volgende om door te gaan met het maken van de menuschijf

Stap 2

Begin met het vormen van het menu, selecteer hier de volgende instellingen. Selecteer in het menu-item Menusjablonen een sjabloon voor het menu, stel de stijl voor het menu in, selecteer de achtergrond en vorm van de pictogrammen. Kies statische leden om schijfruimte te besparen. Laad in het menu-item Achtergrondmuziek een audiobestand om het toe te voegen als achtergrond voor het menu.

Stap 3

Definieer in het menu-item Aanpassen het aantal pictogrammen en de frames voor de pictogrammen. Om de rest van de elementen te wijzigen, klikt u met de linkermuisknop op de gewenste in het menuvenster. Verplaats de pictogrammen zoals u wilt, verplaats ze afzonderlijk of allemaal samen en markeer met Shift.

Stap 4

Klik op Volgende, controleer de functionaliteit van het gemaakte dvd-schijfmenu in het volgende venster, klik op de knop Volgende, in dit venster kunt u de schijf op een schijf branden. Selecteer het station dat de dvd-schijf zal branden met het menu, voer vervolgens de schijfnaam in het veld Label in, stel het aantal exemplaren in, selecteer de optie Dvd-video en klik op de knop Branden.

Stap 5

Download Super DVD Creator om snel een dvd met menu's te maken. Start het programma, klik op de dvd-compilerknop, selecteer in dit venster een achtergrondscherm voor uw menu, u kunt het kiezen uit de voorgestelde opties of uw eigen scherm laden.

Stap 6

Voeg onderaan videoclips toe, specificeer het schermformaat. Voeg ook tekst toe aan het menu, voeg achtergrondmuziek toe met behulp van de knoppen op de werkbalk. Met het programma kun je ook een schijf branden met het menu dat je hebt gemaakt. Klik hiervoor op Volgende en volg het standaardschijfbrandproces.

Aanbevolen: