Hoe Bel Je De Conducteur?

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je De Conducteur?
Hoe Bel Je De Conducteur?

Video: Hoe Bel Je De Conducteur?

Video: Hoe Bel Je De Conducteur?
Video: Hoofdconducteur - Hoe word je conducteur bij NS? 2023, Maart
Anonim

Windows Verkenner maakt deel uit van het besturingssysteem en stelt u in staat met schijven, mappen en bestanden te werken. De belangrijkste taak van "Explorer" is om de gebruiker de mogelijkheid te bieden om de volledige inhoud van schijven te zien, bestanden te verplaatsen, kopiëren en verwijderen en nieuwe mappen aan te maken.

Hoe bel je de conducteur?
Hoe bel je de conducteur?

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Programma's".

Stap 2

Selecteer "Standaard" en vouw de link "Bestandsverkenner" uit. U kunt de applicatie "Explorer" ook oproepen via het bureaubladpictogram "Mijn documenten" en "Mijn computer".

Stap 3

Ontdek de mogelijkheden van de Explorer-vensterinterface. Let op de lijst met schijven en computermappen in de vorm van een boomstructuur aan de linkerkant van het programmavenster.

Stap 4

Klik op het "+" teken naast de naam van de gewenste schijf om submappen en bestanden van een lager niveau weer te geven.

Stap 5

Klik op het pictogram "-" naast de naam van het uitgebreide station om de map of het station te sluiten.

Stap 6

Leer hoe u het geselecteerde station of de geselecteerde map aan de rechterkant van het Verkenner-venster kunt weergeven.

Stap 7

Let op de titel van het Verkenner-venster, waarin de naam wordt weergegeven van de map of het station dat wordt bekeken.

Stap 8

Gebruik het veld "Adres" om het volledige pad naar een bestand of map in te voeren voor snelle toegang.

Stap 9

Klik op de knop Mappen op de werkbalk van de Verkenner om de boomstructuur van mappen en stations op uw computer weer te geven.

Stap 10

Klik met de rechtermuisknop in de vrije ruimte van het rechtervenster "Verkenner" om het contextmenu van het programma te openen en selecteer "Nieuw" om een nieuw bestand of nieuwe map te maken. Geef het gewenste formaat op en bevestig uw keuze door op de OK-knop te drukken.

Stap 11

Roep het servicemenu van het geselecteerde bestand of de geselecteerde map op door met de rechtermuisknop op het veld te klikken en de opdracht "Kopiëren" te selecteren om een identiek object te maken. Navigeer naar de gewenste locatie op de schijf en klik met de rechtermuisknop om het contextmenu te openen. Klik op Invoegen om een kopie van het geselecteerde bestand of de geselecteerde map te maken.

Stap 12

Roep het servicemenu van het geselecteerde bestand of de geselecteerde map op door met de rechtermuisknop op het veld te klikken en de opdracht "Knippen" te selecteren om de verplaatsingsbewerking uit te voeren. Navigeer naar de gewenste locatie op de schijf en klik met de rechtermuisknop om het contextmenu te openen. Gebruik de opdracht Invoegen om het geselecteerde bestand of de geselecteerde map te verplaatsen.

Stap 13

Roep het servicemenu van het geselecteerde bestand of de geselecteerde map op door met de rechtermuisknop op het veld te klikken en de opdracht "Naam wijzigen" te selecteren om de naam van het gewenste bestand of de gewenste map te wijzigen. Typ de gewenste naam in het veld Naam.

Stap 14

Roep het servicemenu van het geselecteerde bestand of de geselecteerde map op door met de rechtermuisknop op het veld te klikken en de opdracht "Verwijderen" te selecteren om de bewerking van het verwijderen van een bestand of map uit te voeren. Druk op de OK-knop om de uitvoering van de geselecteerde opdracht te bevestigen.

Populair per onderwerp