Hoe Bel Je Gratis Naar Het Buitenland?

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Gratis Naar Het Buitenland?
Hoe Bel Je Gratis Naar Het Buitenland?

Video: Hoe Bel Je Gratis Naar Het Buitenland?

Video: Hoe Bel Je Gratis Naar Het Buitenland?
Video: App die je kunt gratis bellen 2024, Mei
Anonim

Om te besparen op internationale gesprekken, hanteren we gewoonlijk speciale tarieven voor mobiel of Skype. Maar via internet kunt u op een handigere manier en helemaal gratis communiceren.

Hoe bel je gratis naar het buitenland?
Hoe bel je gratis naar het buitenland?

instructies:

Stap 1

Voor gratis bellen naar het buitenland kun je gebruik maken van de website van Evaphone. Toegegeven, u kunt twee minuten lang twee keer per dag gratis bellen. De rest van de tijd moet worden betaald. Maar er zijn oproepen wanneer twee minuten gesprek voldoende is. Dus, ondanks enkele tekortkomingen van de site, is dit een zeer goede optie.

Stap 2

Er is heel weinig informatie over de PokeTalk-site op internet, maar dit is misschien wel het enige nadeel. Je kunt er overal ter wereld mee bellen, niet alleen vanaf je computer, maar ook vanaf je telefoon. Elke geregistreerde gebruiker kan 50 keer per maand 10 minuten gratis bellen.

Stap 3

Het bedrijf Betamax biedt een handig FreeCall-programma. Het programma moet volledig gratis van de website worden gedownload en op een pc worden geïnstalleerd, maar de gesprekspartner moet dit programma ook hebben. Er is een limiet voor gratis bellen - 300 minuten per week. Om zulke gesprekken te kunnen voeren, moet je minimaal 10 euro op je rekening hebben staan. Sommige gebruikers klagen over een slechte verbinding.

Stap 4

De iCall-service mag alleen op uw computer of mobiel worden geïnstalleerd voor degenen die naar Canada of de VS bellen, oproepen naar andere landen worden betaald. De tijdslimiet voor een gratis oproep is 5 minuten, en dergelijke oproepen kunnen 12 per dag worden gemaakt. Het grootste nadeel van de site is dat deze niet gerussificeerd is.

Stap 5

Vrijwel iedereen die met vrienden of familie belt in het buitenland heeft baat bij de Flash2voip website. Het is niet nodig om er software op te downloaden. U kunt rechtstreeks vanaf de website bellen naar meer dan 30 landen over de hele wereld.

Stap 6

Voor internationale gesprekken is de Globe 7-server best goed. Als je $ 5 op je account hebt staan, kun je binnen een maand overal bellen. Er is een Russischtalige versie van de site in het menu, maar de beschrijving is nog steeds in het Engels.

Aanbevolen: