Wat Te Doen Als De Procedure-invoer Niet Wordt Gevonden?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als De Procedure-invoer Niet Wordt Gevonden?
Wat Te Doen Als De Procedure-invoer Niet Wordt Gevonden?

Video: Wat Te Doen Als De Procedure-invoer Niet Wordt Gevonden?

Video: Wat Te Doen Als De Procedure-invoer Niet Wordt Gevonden?
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, Mei
Anonim

Soms komen Microsoft Windows-gebruikers bij het starten van sommige toepassingen een foutmelding tegen waarin staat dat de toegang tot de procedure van een bestand niet is gevonden. Dit is meestal het gevolg van een probleem met een van de systeem-DLL's.

Wat te doen als de procedure-invoer niet wordt gevonden?
Wat te doen als de procedure-invoer niet wordt gevonden?

instructies:

Stap 1

Besteed aandacht aan de aard van de fout die optreedt. Als het bericht aangeeft dat het ingangspunt van de procedure niet is gevonden in het bestand Msvcrt.dll, kan de reden zijn dat deze is vervangen door een andere versie van een externe ontwikkelaar. In bestanden met een niet-bevestigde digitale handtekening van Microsoft ontbreekt mogelijk de functie "resetstkoflw", wat resulteert in een fout. Denk eens terug aan welke apps je recentelijk hebt geïnstalleerd. Hoogstwaarschijnlijk heeft een van hen geleid tot een conflict met het systeem.

Stap 2

Voer een systeemherstel uit naar het gewenste punt om de huidige versie van de DLL terug te draaien naar de vorige. Om dit te doen, start u de overeenkomstige toepassing uit de lijst met hulpprogramma's. Selecteer een herstelpunt en draai terug. Als de vereiste punten ontbreken of het probleem aanhoudt, probeer dan de originele versie van het bestand Msvcrt.dll te installeren met behulp van de Windows Herstelconsole.

Stap 3

Start de computer op vanaf de Windows-installatie-cd (u moet hiervoor het station als opstartapparaat in het BIOS selecteren). Nadat de installatiewizard is gestart, drukt u op de R-toets om de herstelconsole te starten.

Stap 4

Typ "cd system32" op de opdrachtregel zonder aanhalingstekens en druk op Enter. Voer vervolgens op dezelfde manier de volgende opdrachten in: "ren msvcrt.dll msvcrt.old", "cd / i386", "expand msvcrt.dl_ boot_disk_letter: / windows / system32", "exit". Controleer op fouten na opnieuw opstarten. Op dezelfde manier kunt u elk van de DLL's vervangen.

Aanbevolen: