Afdrukken Zonder Randen

Inhoudsopgave:

Afdrukken Zonder Randen
Afdrukken Zonder Randen

Video: Afdrukken Zonder Randen

Video: Afdrukken Zonder Randen
Video: MS Word bestand printen naar PDF zonder randen 2024, Mei
Anonim

In ons informatietijdperk op internet lijkt het alsof je alle informatie kunt vinden, een antwoord op elke vraag kunt krijgen en overal instructies voor kunt downloaden. Maar de simpele kwestie van het afdrukken van foto's zonder rand is helemaal niet behandeld. Velen van ons, die een foto van 10 x 15 wilden afdrukken, gebruikten verschillende programma's die bij de printer worden geleverd of gedownloade programma's van derden, maar hadden altijd hetzelfde probleem: het probleem van het kiezen (of het afdrukken van een volledige, niet-bijgesneden foto, maar met een lijst, de marge is ongeveer 5 mm vanaf de rand van het papier, of de gehele breedte, maar de foto is bijgesneden). Er is een oplossing.

Afdrukken zonder randen
Afdrukken zonder randen

instructies:

Stap 1

Selecteer een foto, klik er met de rechtermuisknop op en klik op Afdrukken.

Stap 2

De "wizard Foto afdrukken" wordt geopend. Klik op de knop "Volgende", selecteer de foto's die we nodig hebben en klik op "Volgende".

Stap 3

Selecteer de printer die uw foto's zal afdrukken en klik op de knop "Afdrukinstellingen". Selecteer A6 of 10X15 of 4X6 papierformaat (afhankelijk van de printerdrivers). Pas handmatig het papierformaat aan elke rand 2 mm kleiner aan. Dat wil zeggen, het papierformaat moet 98X148 mm zijn.

Stap 4

Sluit vervolgens het venster door op de knop "Ok" te klikken. Klik in het eerder geopende venster op Volgende. Selecteer in het nieuwe venster "Full page photo print" - "Next". En hier zijn ze dan, prachtige, randloze foto's op ware grootte!

Aanbevolen: