Hoe Tegenpartijen Over Te Dragen In 1C

Inhoudsopgave:

Hoe Tegenpartijen Over Te Dragen In 1C
Hoe Tegenpartijen Over Te Dragen In 1C

Video: Hoe Tegenpartijen Over Te Dragen In 1C

Video: Hoe Tegenpartijen Over Te Dragen In 1C
Video: Hoe en waarom won Bayern 2024, Mei
Anonim

Bij gebruik van het 1C: Enterprise-programma in de boekhouding, is het soms nodig om verschillende gegevens (bijvoorbeeld een lijst met aannemers) van de ene database naar de andere over te dragen en kunnen de 1C-configuraties verschillen. Om dit probleem op te lossen, gebruikt u de informatie op de ITS-schijf voor het programma.

Hoe tegenpartijen over te dragen in 1C
Hoe tegenpartijen over te dragen in 1C

instructies:

Stap 1

Om de directory van tegenpartijen over te dragen, past u de Universal Data Exchange XML-verwerking toe, die zich op de schijf 1C: Enterprise-informatie en technische ondersteuning moet bevinden. Hiermee kunt u gegevens in XML-indeling laden en verwijderen tussen databases met verschillende configuraties.

Stap 2

Pak de bovenstaande verwerking uit. Ga naar de "Configurator" en open de map Conversie tijdens verwerking, selecteer het bestand "Beschrijving van de configuratiemetadatastructuur uploaden", sla het op en verlaat de configurator.

Stap 3

Open de database, ga dan naar het opgeslagen bestand en open een ander bestand erin genaamd DATA (extensie.xml). Vergeet niet een periode in te stellen.

Stap 4

Selecteer de gegevens die u wilt uploaden. In ons geval is dit een lijst van tegenpartijen. Klik op de knop "Gegevens uploaden". Wacht op het lossen en sluit de basis.

Stap 5

Ga naar de configurator van de nieuwe database. Open het bestand, zoek bij het verwerken een bestand met de naam "UploadLoadingXMLData", sla het op en verlaat de configurator.

Stap 6

Open de database in de "Enterprise"-modus. Download het bestand "UploadXMLData Download". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Download", selecteer het bestand in de nieuwe map DATA.xml, plaats de vereiste selectievakjes en klik op de knop "Gegevens downloaden".

Stap 7

Sla de externe verwerking desgewenst op in de configuratie, daarna zal het de installatie van de update niet hinderen. Op dezelfde manier kunt u heel eenvoudig gegevens van het ene 1C-programma naar het andere overbrengen met dezelfde configuraties, evenals bepaalde documenten of een periode.

Aanbevolen: