Hoe Een Adviseur Over Te Dragen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Adviseur Over Te Dragen?
Hoe Een Adviseur Over Te Dragen?
Anonim

Het overbrengen van een programma van de ene computer naar de andere wordt soms bemoeilijkt door de eigenaardigheden van het programma. Het is niet altijd voldoende om de directory naar de Program Files te kopiëren. Met het programma "Consultant" ziet alles er bijvoorbeeld veel ingewikkelder uit.

Hoe een adviseur over te dragen?
Hoe een adviseur over te dragen?

Noodzakelijk

een account met beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Kopieer naar verwisselbare media de map Consultant uit de lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd in Programm Files of vanuit een andere map waar u deze hebt geïnstalleerd. Breng daarnaast de map met de programmaconfiguratiebestanden over, deze wordt ConsLocalUserData genoemd.

Stap 2

Kopieer de gegevens naar de computer waarnaar u het programma "Consultant" wilt overbrengen. Kopieer exact naar de mappen waar ze zich op de vorige computer bevonden. Als u dit doet onder het besturingssysteem Windows XP of Windows 2000, moet u deze acties zeker uitvoeren onder een account met beheerdersrechten.

Stap 3

Voer indien nodig het bestand Cons.exe uit vanuit de map Consultant met de / REG-toets. Uitvoeren als beheerder op Windows Vista of Windows Seven. Ga akkoord wanneer het programma u vraagt om automatisch een snelkoppeling te maken om vanaf het bureaublad te starten. Start je computer opnieuw op.

Stap 4

Download vervolgens Cons.exe opnieuw met dezelfde sleutel en bel de technische ondersteuningsdienst van het programma "Consultant". Registreer uw exemplaar van het softwareproduct en geef vooraf aan dat het van de ene computer naar de andere is overgebracht. Houd er rekening mee dat als u een kopie van het "Consultant"-programma op een oude computer achterlaat, de updates ervoor niet langer geldig zijn na registratie.

Stap 5

Neem bij problemen contact op met de technische ondersteuning van het programma "Consultant". Elke stad heeft zijn eigen filiaal, dus er zijn verschillende nummers voor elk van hen. Meestal laat uw vertegenwoordiger van het betreffende bedrijf het voor u achter. Houd er rekening mee dat u ook de technische ondersteuningsspecialist van de consultant kunt bellen, die zelf de nodige stappen zal ondernemen om het programma over te dragen.

Aanbevolen: