Hoe Te Printen In A5-formaat

Inhoudsopgave:

Hoe Te Printen In A5-formaat
Hoe Te Printen In A5-formaat

Video: Hoe Te Printen In A5-formaat

Video: Hoe Te Printen In A5-formaat
Video: Autocad les 3 - Hoe kan ik printen? 2024, Mei
Anonim

Het afdrukken van documenten in Microsoft Word is voornamelijk geconfigureerd voor A4-papier. Daarom is het beter om bij het afdrukken van brochures of documenten met meerdere pagina's in A5-formaat extra toepassingen te gebruiken.

Hoe te printen in A5-formaat
Hoe te printen in A5-formaat

Noodzakelijk

Microsoft Word

instructies:

Stap 1

Voer de tekst van het af te drukken document in op A5-formaat. Stel het A4-formaat in bij de pagina-instellingen. Alle pagina's van het document moeten in één bestand zitten om de tekst in de vorm van een brochure af te drukken. Stel indien nodig pagina-einden in tussen secties van het document met behulp van het menu "Invoegen" - "Break" of de toetsencombinatie Ctrl + Enter. Voeg zo nodig paginering toe met de opdracht Invoegen - Paginanummers.

Stap 2

Ga naar https://fineprint.com/release/fp625.exe om het Fine Print-stuurprogramma te downloaden en te installeren. Dit is een virtuele printer die gegevens onderschept die zijn verzonden om af te drukken, met behulp van zijn eigen interface, aanvullende opmaak en documentbeheer uitvoert. Met deze printer kunt u maximaal acht pagina's op één vel passen en deze in boekformaat afdrukken. U hoeft niet na te denken over het correct positioneren van delen van uw document om af te drukken. FinePrint doet dit automatisch en geeft u alleen opdrachten om de pagina's in de gewenste richting af te drukken en om te slaan.

Stap 3

Installeer de driver om een A5-document af te drukken. Voer het commando "Bestand" - "Afdrukken" uit. Selecteer in het afdrukdialoogvenster de Fine Print-printer. Wanneer u dit stuurprogramma voor de eerste keer start, moet u een testpagina afdrukken om het stuurprogramma te configureren.

Stap 4

Volg de instructies in de wizard om het document af te drukken. Onthoud vervolgens in welke volgorde het document op A5 is afgedrukt en druk uw document af. Geef in de afdrukinstellingen het documentformaat "Boekje" op en klik op de knop "Afdrukken".

Stap 5

Volg daarna de instructies van het programma, print het document op één zijde van het vel, daarna verschijnt de melding dat je het papier moet omdraaien, leg het in de lade en klik op "OK".

Aanbevolen: