Een Licentie Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Licentie Verwijderen
Een Licentie Verwijderen

Video: Een Licentie Verwijderen

Video: Een Licentie Verwijderen
Video: How to Remove Gonative.io App License Popup Text | Android App License Text Remove 2024, Mei
Anonim

U hebt besloten het antivirusprogramma opnieuw te installeren, of de huidige licentie is al verouderd - u moet de oude licentie verwijderen. Anders zal de nieuwe versie van het programma ofwel niet op uw computer worden geïnstalleerd of niet werken, waardoor een licentieactivering vereist is.

Een licentie verwijderen
Een licentie verwijderen

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Hoe verwijder ik een oude licentie? De nieuwste versies van antivirusprogramma's hebben zelfverdediging tegen manipulatie, dus schakel deze uit voordat u de licentie verwijdert. Open hiervoor het hoofdvenster van antivirussoftware, bijvoorbeeld Avira. Ga naar het tabblad "Configuratie". Vink het vakje aan naast de opdracht "Expertmodus". Ga dan naar de optie "Algemeen" en selecteer het tabblad "Beveiliging".

Stap 2

Schakel in het gedeelte "Productbeveiliging" de selectievakjes naast alle opdrachten uit en klik op OK. Zelfverdediging is verwijderd uit het antivirusprogramma. Nu kan het eenvoudig worden verwijderd door via het Configuratiescherm naar het gedeelte "Programma's verwijderen" te gaan. Maar met Avira hoeft u het programma niet te verwijderen, maar gebruikt u de maandelijkse proefversie oneindig lang en stelt u eenmaal per maand een nieuwe licentieovereenkomst in.

Stap 3

Om dit te doen, verwijdert u na het verwijderen van de beveiliging van het antivirusprogramma de map 80b8c23c-16e0-4cd8-bbc3-cecec9a78b79. Zo heet de map. In de regel verschijnt het automatisch voor elke gebruiker van deze software tijdens de installatie. Nu moet u een nieuwe sleutel installeren. Ga naar uw lokale schijf C. Open de map Program Files, zoek de map Avira-bestanden en open daar AntiVir Desktop in. Zoek en voer fact.exe uit in de lijst met bestanden. Dit is het venster van de licentiewizard. Vink het vakje aan naast de opdracht Product testen. Door de hele tijd op "Volgende" te drukken, installeren we de licentie opnieuw.

Stap 4

Maar als u een ander antivirusprogramma wilt installeren, verwijder dan, zoals eerder vermeld, het reeds geïnstalleerde. Wanneer u programma's verwijdert, blijven sommige mappen behouden. Om ze volledig te verwijderen, moet u speciale hulpprogramma's installeren.

Aanbevolen: