Welke Games Bevatten Nucleaire Explosies

Inhoudsopgave:

Welke Games Bevatten Nucleaire Explosies
Welke Games Bevatten Nucleaire Explosies

Video: Welke Games Bevatten Nucleaire Explosies

Video: Welke Games Bevatten Nucleaire Explosies
Video: ТОП 23 ЯДЕРНЫХ ВЗРЫВОВ В ИГРАХ 2024, April
Anonim

Om de constante aankoop van gelicentieerde exemplaren van computergames te garanderen, verbeteren ontwikkelaars de graphics, fysica van het spel en proberen ze de actie dichter bij het echte leven te brengen. Het ontwikkelen van de plot en het schrijven van het script neemt ook een belangrijke plaats in.

Welke games bevatten nucleaire explosies
Welke games bevatten nucleaire explosies

Na het verschijnen van de atoombom veranderde het hele verhaal. Een wapen dat de wereld in één explosie onherkenbaar kan veranderen, heeft de geest van mensen veroverd. En nadat het Amerikaanse leger 2 bommen had gedropt op Japanse steden en de gebeurtenissen met de vrijlating van de reactor in de kerncentrale van Tsjernobyl, begon de samenleving zich zorgen te maken over de kwestie van overleven en niet-gebruik van dergelijke technologieën. Natuurlijk is zo'n eindeloos onderwerp overgenomen door de game-ontwikkelingsstudio's.

Lijst met spellen met nucleaire aantrekkingskracht

De eerste game op de lijst is Fallout. Dit is een hele serie van drie spellen. In het laatste deel begint de actie zich te ontvouwen in een schuilbunker diep onder de grond. Volgens de plot gebeurde de Derde Wereldoorlog in de wereld, die de aarde vernietigde in de vorm waarin iedereen haar kende. De hoofdpersoon is al geboren in een bunker en als hij groot is, gaat hij de wereld verkennen na een atoomramp.

De tweede op rij, maar niet in de grootste reeks games S. T. A. L. K. E. R. Alle gebeurtenissen vinden plaats op het grondgebied van Pripyat - een Oekraïense stad in de buurt van de kerncentrale van Tsjernobyl. Het unieke van het spel is dat een enorm gebied met ongelooflijke nauwkeurigheid wordt overgebracht. Volgens de plot van het eerste deel "Shadow of Chernobyl" ben je op zoek naar een persoon die je zal vertellen wat er met je is gebeurd.

Een nucleaire explosie op een van de niveaus van het spel vindt plaats in het spel Call of Duty: Modern Warfare. Als soldaat van het Amerikaanse leger wordt de explosie uitgevoerd door terroristen in de stad Bisra (Irak). Deze aflevering heeft een grootschalige video en daarna speel je een minimissie als overlevende na een explosie. Uiteindelijk ga je toch dood door wonden en bestraling.

De explosie is te zien in het spel Metro 2033. De plot van het spel is gebaseerd op de geschiedenis van het gelijknamige boek, geschreven door de Russische schrijver Dmitry Glukhovsky. De nadruk in dit spel ligt niet op de explosie zelf, maar op de gevolgen ervan. Dit is de reden waarom de game vergelijkbaar is met Fallout 3, maar hier vindt de actie plaats in Moskou.

De populaire Battlefield-serie explodeert ook in het derde deel. Namens de hoofdpersoon observeer je zijn koers en vervolgens de gevolgen.

Wat verenigt alle games met dergelijke evenementen?

In alle games gerelateerd aan militaire operaties zijn de gevolgen altijd redelijk realistisch en tonen ze alleen de omvang, de hoeveelheid schade en het aantal doden. Maar in games met leven in radioactieve omstandigheden kan men niet zonder een portie fantasie. In games zijn er mutanten, die genadeloos moeten worden neergeschoten, en veranderingen in de natuur. In de regel is er altijd een soort kwaad waarmee dit alles is begonnen.

Aanbevolen: