Welke Match 3-games Waren De Beste In 2017?

Inhoudsopgave:

Welke Match 3-games Waren De Beste In 2017?
Welke Match 3-games Waren De Beste In 2017?

Video: Welke Match 3-games Waren De Beste In 2017?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Match 3 - Lecture 3 - CS50's Introduction to Game Development 2018 2023, Januari-
Anonim

Soms wil je even ontspannen en iets spelen dat niet veel tijd kost. Match 3-games combineren pretentieloze plots, de afwezigheid van ingewikkelde regels en de mogelijkheid om plezier te hebben.

Welke spellen
Welke spellen

Tuingezichten

Het spel van de Russische fabrikant Playrix. Het product is al meer dan een jaar op de markt. Een onderscheidend kenmerk van het spel is de aanwezigheid van een algemeen concept dat de speler door alle niveaus volgt. De gebruiker moet de tuin, die hij heeft geërfd, upgraden. Naast een interessante verhaallijn organiseert de game wekelijkse competities, waarvoor je veel boosters kunt ontvangen.

Candy crush frisdrank saga

Het tweede deel van het populaire spel. Heeft een heleboel downloads op Google Play. Afzonderlijk kunnen we de zeer sappige, aantrekkelijke interface van het spel opmerken. Verschilt in goede weergave van achtergronden en personages. De game heeft de mogelijkheid om het gepasseerde niveau opnieuw te spelen. In totaal worden er drie sterren gegeven op het niveau.

Fishdom

Ook een product van een Russisch ontwikkelbedrijf. Het spel is al meer dan vier jaar op de markt. In het midden van het perceel is het pompen van aquaria. Je kunt vissen kopen, geef ze je eigen naam. Elke keer nadat je een level hebt gehaald, krijg je een vaste beloning. Het neemt toe afhankelijk van hoeveel zetten je nog hebt en hoe goed je tanks zijn gepompt.

Anipop

Een pretentieloos spel van het match3-genre, dat eerder op een jonger publiek is gericht. De eerste tweehonderd niveaus zijn vrij eenvoudig. Als een spel om de tijd te doden, is dit product perfect. De onderscheidende kenmerken zijn onder meer een soort van graphics en animatie.

Populair per onderwerp