Afdrukken Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Afdrukken Op Een Computer
Afdrukken Op Een Computer

Video: Afdrukken Op Een Computer

Video: Afdrukken Op Een Computer
Video: Afdrukken met Word 2024, April
Anonim

Je kunt thuis een zegel maken. Tegelijkertijd is het niet nodig om de mogelijkheden van Photoshop te gebruiken, omdat er een speciaal programma is ontwikkeld voor het maken van stempels, waarmee snel en gemakkelijk kan worden gewerkt.

Afdrukken op een computer
Afdrukken op een computer

Noodzakelijk

Computer, internet, stomp 0,85

instructies:

Stap 1

Download het programma Stump 0.85 op internet. Meestal wordt het gepresenteerd in het archief. Voer het Stump085d.exe-bestand uit in het archief.

Stap 2

Selecteer in het venster dat verschijnt de knop "Start demo" en volg de stappen die op het scherm worden weergegeven.

Stap 3

Om zelf de afdruk te maken, voert u het bestand Stump085d.exe opnieuw uit het archief uit en selecteert u de knop "Doorgaan".

Stap 4

Voer in het veld "Bovenste regels" de inscriptie in die op de afdruk in het bovenste gedeelte moet worden weergegeven en voer in het veld "Bottom Lines" de informatie voor de onderkant van de afdruk dienovereenkomstig in. In dit geval kunt u het resultaat van uw werk permanent bekijken door in het programmamenu (preview) op de knop met de afbeelding van een vel papier en een vergrootglas te drukken. Stel het lettertype, vet, cursief in.

Stap 5

Als u niet tevreden bent met de automatisch ingestelde afstand tussen tekens, wijzigt u deze in het tabblad "Lijnparameters". Om dit te doen, schakelt u het selectievakje naast het woord "Autodistributie" uit en stelt u uw eigen waarde in. Pas de inspringing, offset, tekenbreedte en meer aan op dit tabblad.

Stap 6

Ga naar het tabblad Centrum en voer de lijnen in die in het midden van uw afdruk verschijnen. Pas ze aan.

Stap 7

In het tabblad "Formulier" kunt u de standaard ronde afdrukoptie wijzigen in een andere.

Stap 8

Pas op het tabblad Maken en bewerken de kwaliteit, helderheid en vervaging van uw afdruk aan om deze er op papier realistischer uit te laten zien. Klik op de knop "Maken" om het resultaat van het werk te zien. U kunt ook een stempel in een Word-document invoegen met de daarvoor bestemde knop.

Aanbevolen: