Hoe Maak Je Een Vampier In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vampier In Photoshop
Hoe Maak Je Een Vampier In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Vampier In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Vampier In Photoshop
Video: Vampire Effect in Photoshop tutorial 2024, April
Anonim

Als je je vriend een cool cadeau wilt geven, verander hem dan in een vampier. Bijt hem gewoon niet echt - dit wordt niet geaccepteerd in onze samenleving. Gebruik Adobe Photoshop beter om een vriendelijke cartoon te maken.

Hoe maak je een vampier in Photoshop
Hoe maak je een vampier in Photoshop

Noodzakelijk

  • Om deze instructie te voltooien, heeft u enige basiskennis van het Photoshop-programma nodig, namelijk:
  • - je moet een idee hebben van wat lagen zijn en hoe je ermee kunt werken,
  • - en ook je vermogen om een penseel in Photoshop te gebruiken zal van pas komen.
  • Anders kunnen zelfs onervaren gebruikers de onderstaande aanbevelingen opvolgen.

instructies:

Stap 1

1. Upload een foto van een vriend die je wilt vastpinnen. Als je al weet hoe je een persoon van de achtergrond kunt scheiden in Photoshop, dan kun je dit nu doen - in de voorbereidende fase, zodat je hier later geen tijd aan verspilt. Als je niet weet hoe, maakt het niet uit, je kunt de foto intact laten.

Stap 2

We geven onze held een passende gezichtsuitdrukking. Hiervoor gebruiken we de transformatie Uitvloeien (menu Filter> Uitvloeien). Vampieren, zoals de legendes zeggen, zijn sombere en ongelukkige mensen, dus je vriend, als hij een vertegenwoordiger van deze stam was, zou hoogstwaarschijnlijk zijn wenkbrauwen fronsen. Gebruik hiervoor het gereedschap Forward Warp en een middelgrote borstel om zijn voorhoofd een beetje naar beneden te trekken. Bovendien is het algemeen bekend dat vampiers beroemd zijn om hun mond, waaruit af en toe verschrikkelijke hoektanden uitsteken. Rek met hetzelfde gereedschap de randen van de lippen in verschillende richtingen om de mond de juiste vorm te geven. Als je het overdrijft, onthoud dan dat je altijd op Ctrl + Z kunt drukken en de laatste acties ongedaan kunt maken, of de Reconstruct Tool kunt gebruiken, die de oorspronkelijke lineariteit van de afbeelding retourneert.

Hoe maak je een vampier in Photoshop
Hoe maak je een vampier in Photoshop

Stap 3

Nu zullen we ons karakter voorzien van scherpe hoektanden. Ze kunnen worden getekend als je het talent van een kunstenaar hebt: hiervoor is het beter om een aparte laag bovenop onze afbeelding te maken en daarop tanden van de gewenste vorm en grootte weer te geven. Je kunt tanden lenen van elk dier naar keuze - een leeuw, een hond, een walrus, een konijn, enz. Om dit te doen, moet je een foto zoeken en uploaden naar Photoshop waarop de grijns van het dier zichtbaar is, en vervolgens de Lasso-tool gebruiken om het vereiste aantal tanden te omcirkelen en te selecteren. Selecteer nu Bewerken> Kopiëren in het menu of druk gewoon op Ctrl + C en keer terug naar het werkvenster met onze trieste vriend. Plak de trofee door op Ctrl + V te drukken of door Bewerken> Plakken te kiezen.

Hoe maak je een vampier in Photoshop
Hoe maak je een vampier in Photoshop

Stap 4

Natuurlijk zullen de tanden van andere mensen iets de verkeerde maat hebben en op de verkeerde plaats op de foto staan waar we het nodig hebben. Druk op Ctrl + T (of selecteer de opdracht Bewerken> Vrije transformatie in het menu) en gebruik de vierkante handvatten in de hoeken van de laag om de tanden te verplaatsen, uit te rekken en uit te vouwen totdat ze in ons karakter passen. Overtollig kan worden verwijderd met behulp van de Eraser-tool.

De kleur van de tanden, als ze sterk disharmonisch zijn met de foto, kan worden gecorrigeerd via het commando Tint / Verzadiging (Kleur en Verzadiging)

Stap 5

Onthoud dat vampiers meestal midden in de nacht op zoek zijn naar hun prooi, dus de kleur en belichting van de foto moeten geschikt zijn. Om dit te maken, gebruiken we een Photoshop-gimmick zoals de laag Verloopkaart. Maak zo'n laag via het menu Laag> Nieuwe aanpassingslaag> Verloopkaart of door op de overeenkomstige knop onderaan het lagenpaneel te klikken, terwijl u het type Verloopkaart kiest.

Het verloop bewerken - we typen de samenstellende kleuren: de linkerkant moet donker zijn, donkerblauw-grijze tinten, de rechterkant moet licht, blauw of witachtig zijn. Laten we eens kijken hoe de afbeelding in de afbeelding verandert, afhankelijk van de kleur en waar we het verloop toevoegen. Creëer de illusie van een donderende nacht.

Vervolgens kunt u de dekking van de gemaakte laag aanpassen, zodat deze in het bereik van 70-80% blijft, zodat de details van de kleding het kleurverschil behouden, zelfs zichtbaar in het licht van de maan en de schittering van de bliksem.

Hoe maak je een vampier in Photoshop
Hoe maak je een vampier in Photoshop

Stap 6

Nu kunt u teruggaan naar cosmetische bewerking van het gezicht, karakteristieke kenmerken toevoegen. Maak een aparte laag (menu Laag> Nieuw> Laag of klik op de knop onderaan het lagenpaneel). Schakel de gemaakte laag naar de overlay-modus. Nu zullen de lichte streken op deze laag de originele afbeelding die eronder ligt lichter maken, en de donkere streken zullen dienovereenkomstig een schaduw aanbrengen. Neem een penseel, kies de zachtste versie ervan en breng "make-up" aan - met een middelgrote borstel, maak het gezicht iets witter, breng schaduwen aan op de delen van het gezicht onder de ogen en op de wangen. Gebruik een miniatuurborstel om een onheilspellende sprankeling aan de ogen en een rode iris toe te voegen. Ten slotte is het heerlijkste om de mond en hoektanden van ons personage te schilderen met rode en donkere tinten, met aangekoekt bloed.

Hoe maak je een vampier in Photoshop
Hoe maak je een vampier in Photoshop

Stap 7

Je vriend is veranderd. Voor de ideologische voltooiing van het canvas kun je een achtergrondafbeelding toevoegen - iets onheilspellends. (Hoe je een achtergrond toevoegt, is al vaak beschreven op internet.)

U kunt een bestand opslaan om naar een vriend te sturen met de opdracht Bestand> Opslaan voor web of door op de toetsen Ctrl + Shift + Alt + S te drukken. In het geopende venster kunt u vóór het opslaan de bestandsgrootte en het formaat selecteren waarin het wordt opgeslagen, bijvoorbeeld in JPG. Dezelfde meerlaagse compositie kunt u opslaan (Bestand> Opslaan) in PSD-indeling voor verdere bewerking en verbetering.

Aanbevolen: