Hoe Het Installatiebestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Installatiebestand Te Openen
Hoe Het Installatiebestand Te Openen

Video: Hoe Het Installatiebestand Te Openen

Video: Hoe Het Installatiebestand Te Openen
Video: Photoshop openen 2024, April
Anonim

Soms moet u het installatiebestand met de exe-extensie openen om het cab-bestand uit te pakken om het naar de PDA te kopiëren. Niet alle zakcomputers van tegenwoordig kunnen worden gesynchroniseerd met desktop-tegenhangers (pc- of desktopversies).

Hoe het installatiebestand te openen
Hoe het installatiebestand te openen

Noodzakelijk

WinRar-software

instructies:

Stap 1

Het uitvoerbare bestand van de toepassing heeft de extensie exe. In de kern is het een archief met meerdere volumes dat kan worden uitgepakt, bijvoorbeeld met het programma WinRar. Om dit te doen, wijzigt u de extensie van exe in rar of zip en opent u vervolgens het archief met behulp van het bovenstaande hulpprogramma.

Stap 2

Als Windows Verkenner na een bepaalde tijd geen extensies weergeeft, schakelt u deze optie in de mapeigenschappen in. Om dit te doen, klikt u in het geopende venster op het hoofdmenu "Extra" en selecteert u "Mapopties". Ga naar het tabblad "Bekijken" en schakel de regel "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen" uit.

Stap 3

Het is zo dat het via WinRar onmogelijk is om een bestand met een gewijzigde extensie te openen. In dit geval wordt aanbevolen om het installatiebestand uit te voeren en de map op te geven voor het uitpakken van alle bestanden. Ga dan naar deze map, daarin zal het benodigde cab-bestand voor je PDA zijn.

Stap 4

Maar niet alle installatieprogramma's pakken bestanden standaard uit, sommige beginnen onmiddellijk met de installatie. In dit geval is het nogal moeilijk om de doelmap te traceren, maar het is mogelijk om de gedeelde mappen te controleren voor de programma's die worden geïnstalleerd. De PDA communiceert met de desktop PC via het synchronisatieprogramma (ActiveSync). Ga naar de map met dit programma en zoek de map met de naam van het uitvoerbare bestand.

Stap 5

Het wordt ook aanbevolen om naar de gewenste map te zoeken in de map Program Files op uw systeemstation. Om het zoekdialoogvenster te openen, moet u op de sneltoets Ctrl + F drukken.

Stap 6

Als je de uitgepakte bestanden nog steeds niet kunt vinden, gebruik dan het programma Сabextractor. Open het programma en klik in het hoofdvenster op het bovenste menu "Openen", selecteer vervolgens het bestand met de extensie.exe. Selecteer in het venster dat verschijnt het gewenste cab-bestand en klik op de knop "Opslaan". Vergeet niet in de programma-instellingen de map op te geven voor het uitpakken van dit bestandstype.

Aanbevolen: