Glitters Toevoegen Aan Een Foto

Inhoudsopgave:

Glitters Toevoegen Aan Een Foto
Glitters Toevoegen Aan Een Foto

Video: Glitters Toevoegen Aan Een Foto

Video: Glitters Toevoegen Aan Een Foto
Video: How to edit Instagram Glitter photos!! 2024, April
Anonim

Pailletten zijn een veelzijdig element van fotodecoratie dat past bij een verscheidenheid aan onderwerpen en motieven. Voor levendige, casual monturen voegt glitter een speciaal sprankje plezier toe. In foto's van vakanties en feesten benadrukt glitter de sfeer van feest. Zelfs een saaie foto zal schitteren met nieuwe kleuren en emoties als je er zo'n helder accent aan toevoegt.

Glitters toevoegen aan een foto
Glitters toevoegen aan een foto

Noodzakelijk

Grafische editor Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Methode 1. Start de grafische editor Adobe Photoshop. Je hebt een glittertextuur nodig. Dit is een afbeelding of foto van glitter in goede resolutie. Het formaat van de afbeelding moet minimaal zo groot zijn als de foto waar je glitter aan gaat toevoegen.

Stap 2

Open de bronafbeelding en het textuurbestand in de editor. Gebruik je muis om de glitterafbeelding naar de gewenste foto te slepen. Verklein de glitterlaag indien nodig. Gebruik hiervoor de opdracht "Bewerken - Vrije transformatie".

Stap 3

Selecteer het gummetje, stel de gewenste penseelstraal en -vorm in. Wis die delen van de textuurlaag die de belangrijkste elementen van de foto bedekken.

Stap 4

Om de glitters er harmonieus uit te laten zien op de foto, moet u de transparantie van de laag verminderen. Mogelijk moet u de overvloeimodus wijzigen. Als je bijvoorbeeld een afbeelding hebt van lichte, kleine glitters op een zwarte achtergrond, is het verstandig om de overvloeimodus "Scherm" te selecteren. Dan verdwijnt de zwarte achtergrond en worden de sprankelingen helderder geaccentueerd. Experimenteer met de parameters voor het beste effect.

Stap 5

Methode 2. Als je geen realistische effecten nodig hebt en je wilt een cartoonglitter aan de foto toevoegen, dan heb je de bijbehorende cliparts nodig. Op elke thematische site die hulpmiddelen biedt voor het werken in Photoshop, kunt u op verzoek de benodigde materialen vinden, zoals "clipart glitter" of "clipart glitter". Zorg er vóór het downloaden voor dat de voorgestelde afbeeldingen geen witte of andere achtergrond hebben en in rasterformaat worden weergegeven.

Stap 6

Open de foto in een grafische editor. Snijd de afbeelding indien nodig bij.

Stap 7

Open de voorbereide clipart. Selecteer de gewenste afbeelding en gebruik de muis om de afbeelding op de foto te slepen. Plaats de clipart in het deel van de foto waar de glitters het meest geschikt voor je zijn. U kunt de glitterafbeelding roteren of vergroten/verkleinen met de opdracht Bewerken - Vrije transformatie.

Stap 8

Sla de resulterende foto op in goede kwaliteit met de opdracht "Bestand - Opslaan als …".

Aanbevolen: