Hoe De Flits Te Vertragen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Flits Te Vertragen?
Hoe De Flits Te Vertragen?

Video: Hoe De Flits Te Vertragen?

Video: Hoe De Flits Te Vertragen?
Video: Flits Deel 1 2024, April
Anonim

De opdrachten voor het vertragen van het afspelen van inhoud met behulp van een flash-speler kunnen variëren, afhankelijk van de software die u gebruikt. Ook kan de controle van de afspeelsnelheid in online flash-games vaak worden uitgevoerd met programma's van derden.

Hoe de flits te vertragen?
Hoe de flits te vertragen?

Noodzakelijk

  • - Flash Player;
  • - ArtMoney-programma;
  • - browser;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Om het flash-afspelen op uw computer te vertragen, gebruikt u de menuknoppen in uw speler, deze functie is beschikbaar voor bijna alle bekende spelers. U kunt deze optie ook configureren via Afspelen, Acties, enzovoort.

Stap 2

Als je het afspelen van flash in de speler van je browser wilt vertragen, gebruik dan ook het contextmenu van het programma. Als je de tijd in een online game moet vertragen, moet je weten welke waarden door de ontwikkelaars worden gebruikt om de snelheid van het verstrijken van de tijd aan te passen.

Stap 3

Minimaliseer daarna het spel naar de taakbalk, start ArtMoney of een ander soortgelijk programma dat handig voor u is om te gebruiken en stel de snelheid in vanuit het speciale menu.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de meeste ontwikkelaars hier rekening mee houden, dus de trage of snelle modus geeft meestal bepaalde resultaten van het gebruik ervan op uw computer weer, maar de gegevens op de server worden zoals gewoonlijk vernieuwd. Maar het kan ook voor uw eigen doeleinden worden gebruikt, afhankelijk van het spel dat u speelt. Ook in het geval van het versnellen van de spelmodus zijn verschillende storingen mogelijk.

Stap 5

Als de standaardapplicaties voor het regelen van de afspeelsnelheid in online flash-games je niet hebben geholpen, raadpleeg dan de informatie op de thematische gameforums. Onder de stamgasten zijn er zeker die deze functie al hebben gebruikt en weten hoe ze deze moeten implementeren.

Stap 6

Let ook op de regels voor het gebruik van online games. In de meeste gevallen kunt u een tijdje worden verbannen voor het gebruik van dergelijke methoden om resultaten te behalen, of u kunt eenvoudig uw account verwijderen, dus het is het beste om verschillende add-ons te proberen op alternatieve accounts die u in de toekomst niet meer nodig zult hebben.

Aanbevolen: