Hoe Een Video In Vegas Te Vertragen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Video In Vegas Te Vertragen
Hoe Een Video In Vegas Te Vertragen

Video: Hoe Een Video In Vegas Te Vertragen

Video: Hoe Een Video In Vegas Te Vertragen
Video: Vegas Pro 17 Tutorial | Editing for Beginners! 2024, April
Anonim

Bij videobewerking is een van de belangrijkste concepten het ritme van de video. De video mag niet schokkerig zijn: het is uiterst belangrijk om dezelfde snelheid en dynamiek te behouden van wat er gebeurt. Een dergelijke soepelheid wordt in de eerste plaats bereikt door de lengte van de bewerkingssplitsingen te wijzigen, maar u kunt een soortgelijk effect veel gemakkelijker krijgen - gewoon door het afspelen te vertragen of te versnellen.

Hoe een video in Vegas te vertragen
Hoe een video in Vegas te vertragen

instructies:

Stap 1

Plaats de video op de tijdlijn.

Stap 2

Selecteer het menu-item Invoegen. Inside - Vide Envelops, dan Event Velocity. Er verschijnt een groene balk op de clip om de snelheid aan te geven waarmee de clip wordt afgespeeld. Wanneer u met uw muis over de lijn beweegt, ziet u een 100% -markering. Dit betekent dat de video op 100% van de oorspronkelijke snelheid draait.

Stap 3

Klik op de strip en verplaats de cursor naar beneden zonder de muisknop los te laten. De rechte lijn verandert in een concave boog vanaf de dichtstbijzijnde vierkante markering. De afspeelsnelheid wordt evenredig met de positie van de boog op elk punt: hoe dichter het bij het midden is, hoe sneller de video gaat, hoe lager, hoe langzamer. Houd er rekening mee dat als u de lijn zo ver mogelijk naar beneden verplaatst, de video niet alleen langzamer gaat, maar ook in de tegenovergestelde richting begint te spelen.

Stap 4

Maak markeringen op de groene lijn om de soepelheid van de snelheidsverandering onafhankelijk aan te passen. Klik twee keer op de strook. De lijn wordt gedeeld door een klein vierkantje. Maak een soortgelijke aan de rechterkant.

Stap 5

Verplaats de rechter schuifregelaar omhoog of omlaag. Merk op dat de vloeiende overgang beschreven in stap 3 nu is vervangen door een rechte lijn tussen de twee punten. Door de afstand ertussen aan te passen, kunt u de snelheid en duur van de overgang wijzigen.

Stap 6

Er is een alternatieve manier om de snelheid te wijzigen. Verdeel de video in meerdere aparte frames (dit doe je met de S-toets). Klik met de rechtermuisknop op een van de uitgesneden stukken, selecteer Eigenschappen. Het eigenschappenmenu verschijnt. De afspeelsnelheid is ingesteld op 1.000 - verander het in een ander om te versnellen (> 1) of te vertragen (

Aanbevolen: