Wat Zijn De Programma's Voor Het Maken Van Films

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Programma's Voor Het Maken Van Films
Wat Zijn De Programma's Voor Het Maken Van Films

Video: Wat Zijn De Programma's Voor Het Maken Van Films

Video: Wat Zijn De Programma's Voor Het Maken Van Films
Video: Alle Hollywood VFX Verwijderd! Hoe Films Er Echt Uitzien 2024, April
Anonim

Programma's voor het maken van films verschillen in hun functionaliteit en mogelijkheden voor het bewerken van fragmenten van videobestanden. De keuze van software voor het filmen moet worden gemaakt in overeenstemming met de montagevaardigheden en functionele vereisten voor het product.

Wat zijn de programma's voor het maken van films
Wat zijn de programma's voor het maken van films

Microsoft Movie Maker

Movie Maker is een programma voor het maken van video's van verschillende multimedia-elementen. De voordelen van de applicatie zijn gebruiksgemak en een intuïtieve interface die zelfs geschikt is voor gebruikers die niet veel achter de computer werken. Tegelijkertijd biedt het programma alle basistools om zelf een film te maken. Je kunt zelf meerdere audiotracks en videobestanden toevoegen, titels invoegen en foto's importeren. De editor biedt een groot aantal allerlei effecten en overgangen die indruk zullen maken op een klein publiek.

Tegelijkertijd is het programma gratis en volledig compatibel met alle versies van Windows.

sony Vegas

Sony Vegas is een professioneel pakket voor het maken van videobestanden en het bewerken van complete films. De mogelijkheden van de applicatie worden alleen beperkt door de vaardigheden van de gebruiker. De applicatie ondersteunt bijna elke bewerking die handig kan zijn bij het maken van een video. Ook is het in het programma mogelijk om extra codecs te installeren, plug-ins die de mogelijkheden vergroten bij het maken van een film. Tegelijkertijd wordt het programma gedistribueerd onder een betaalde licentie en wordt het regelmatig bijgewerkt. Het resultaat van professionele videoverwerking in Sony Vegas kan worden gebrand op verwisselbare media, Blu-ray of dvd, en geïmporteerd in elk populair videoformaat.

Adobe Premiere

Adobe Premiere is professionele videobewerkingssoftware waar ook veel vraag naar is bij de makers van video's, clips en volledige films. De applicatie maakt niet-lineaire videobewerking mogelijk. Kenmerk van Adobe Premiere is het bewerken van afbeeldingen met een resolutie van meer dan 4000x4000 pixels. Met behulp van het softwareproduct kunt u de audiotrack zelfs voor 5.1-systemen bewerken.

Tegelijkertijd ondersteunt de applicatie bijna elk formaat video- en audio-opnames van Windows- en MacOS-systemen.

Andere programma's

Voor de amateur-filmmaker van diavoorstellingen kun je tools gebruiken zoals de GUI voor dvd-diavoorstellingen, Simply Slideshow of Quick Slideshow Creator. Om voldoende tools te krijgen die nodig zijn voor het bewerken van amateurfilms, kunt u het Pinnacle Studio-pakket gebruiken, dat ook nuttig kan zijn voor mensen die al bekend zijn met het werk van video-editors. Andere handige programma's voor het bewerken van video-opnames zijn AviDemux en Pinnacle VideoSpin.

Aanbevolen: