Welke Stuurprogramma's Zijn Nodig Voor Windows 7

Welke Stuurprogramma's Zijn Nodig Voor Windows 7
Welke Stuurprogramma's Zijn Nodig Voor Windows 7

Video: Welke Stuurprogramma's Zijn Nodig Voor Windows 7

Video: Windows 7 installeren 2022, September
Anonim

Na de release van het Windows 7-besturingssysteem hadden sommige gebruikers problemen met stuurprogramma's voor een bepaalde categorie apparaten. Dit komt omdat elk systeem zijn eigen werkbestanden nodig heeft.

Welke stuurprogramma's zijn nodig voor Windows 7
Welke stuurprogramma's zijn nodig voor Windows 7

Als u onlangs een nieuw besturingssysteem hebt geïnstalleerd en merkt dat veel van uw computerapparaten onstabiel zijn, probeer dan uw stuurprogramma's bij te werken. Omdat dit proces werd niet uitgevoerd tijdens de installatie van het systeem; het heeft geen zin om stuurprogramma's te installeren via het menu Apparaatbeheer.

Download de Sam Drivers-app. U kunt ook zijn tegenhanger gebruiken - Driver Pack Solution. Deze programma's zijn een database met stuurprogramma's met een ingebouwd hulpprogramma voor het scannen van apparaten en het bepalen van hun modellen.

Voer na het installeren van Sam Drivers het bestand DIA-drv.exe uit. Onmiddellijk daarna begint de procedure voor het scannen van de apparaten die op de pc zijn geïnstalleerd. Nadat u het hoofdmenu van de toepassing hebt geopend, klikt u op de knop "Installeren (compatibele stuurprogramma's)".

Zorg ervoor dat het programma uw besturingssysteem correct detecteert. De naam wordt bovenaan het werkvenster aangegeven. Markeer nu het tabblad "Update beschikbaar".

Activeer alle overige menu-items met vinkjes. Besteed speciale aandacht aan de stuurprogramma's voor de videoadapter. Markeer slechts één set, bijvoorbeeld Video NVidia. Verlaat nu het Sam Drivers-venster een tijdje.

Open het menu "Deze computer" en ga naar de link "Systeemeigenschappen". Open het menu Geavanceerde opties, selecteer het tabblad Systeembeveiliging en klik op de knop Nieuw. Bevestig het starten van het maken van het herstelpunt. Dit beschermt u in het geval dat de verkeerde stuurprogramma's zijn geïnstalleerd.

Keer terug naar de Sam Drivers-toepassing en klik op de knop Taak uitvoeren. Geef de automatische bestandsinstallatiemodus op. Als er een venster verschijnt met een bericht over de aanwezigheid van een niet-ondertekend stuurprogramma, bevestig dan de installatie ervan.

Als na het voltooien van deze procedures sommige apparaten nog steeds onstabiel zijn, zoek dan naar stuurprogramma's op de websites van hun ontwikkelaars. Geef bij het kiezen van bestanden natuurlijk het Windows 7-besturingssysteem op met de gewenste bitdiepte.

Populair per onderwerp